Pilnmēness nogurdinātie - Morbīdas pārdomas par jēgu

About Morbīdas pārdomas par jēgu

Previous Entry Morbīdas pārdomas par jēgu19. Apr 2012 @ 19:04 Next Entry
(ir doma)
From:[info]unpy
Date: 20. Aprīlis 2012 - 08:19
(Link)
Nu, ja cilvēki netiek pieņemti darbos, kuriem ir ideāli piemēroti, dēļ tā, ka viņiem nav "pareiza" seksuālā orientācija vai nēsā bikškostīmu svārku vietā, tad tas nozīmē tikai to, ka šie darba devēji ir vai nu valsts, reliģiskā vai tamlīdzīga neadekvāta organizācija, vai arī potenciāli bankroti, tādejādi sodījuši sevi paši.

Par acīmredzamo seksuālo orientāciju, par šo vispār nesaprotu, kas tas ir.
[User Picture Icon]
From:[info]honeybee
Date: 20. Aprīlis 2012 - 09:04
(Link)
True, bet es vnk oponēju tēzei, ka tā nenotiek. Cilvēki (arī uzņēmēji) iir stulbāki, nekā mums gribētos domāt.
From:[info]unpy
Date: 20. Aprīlis 2012 - 09:07
(Link)
Neapšaubu tēzi, ka tā mēdz notikt, apšaubu masveidīgumu. Tas, ka ir visādi dīvaiņi, maigi sakot, ir visnotaļ uzskatāmi redzams, gribētos cerēt, ka tā nav masveidīga parādība vietās, kas nav Rīgas Dome:))
[User Picture Icon]
From:[info]honeybee
Date: 20. Aprīlis 2012 - 09:15
(Link)
Tipa "gribas cerēt, ka var to paslaucīt zem paklājiņa un izlikties, ka nekas nav bijis"? Vot aizsūtīt tevi uz pediņu kantori un ekspektēt, ka tu uz Zsv pasākumu ieradīsies ar mīļoto vīrieti :D (tb pieņemu, ka tu neuzskati to par problēmu, jo uz tevi tas it kā neattiecas)
From:[info]unpy
Date: 20. Aprīlis 2012 - 09:33
(Link)
Nē, uzskatu, ka katram savas tiesības ir jāaizstāv tiesā, lai tad arī konkrētais vainīgais dabon pa biksēm un tad to plaši atspoguļot plašsaziņas līdzekļos, vienkārši klaigājot, ka tas tā masveidā notiek un neredzot neko reālāku, rodas neticība parādības eksistencei.

Man pašam tiešām pofig, ja arī ir acīmredzama mana seksuālā orientācija, tad tā ir "vanagkapājošs urla", jebkurš var definēt, ko grib, tiesām nesatrauc:))

(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba