Pilnmēness nogurdinātie - Morbīdas pārdomas par jēgu

About Morbīdas pārdomas par jēgu

Previous Entry Morbīdas pārdomas par jēgu19. Apr 2012 @ 19:04 Next Entry
(ir doma)
From:[info]unpy
Date: 19. Aprīlis 2012 - 20:11
(Link)
Arī būtu šokēts, pie tam, būtu šokēts, lai kāda dzimuma Tu būtu un ko Tu arī lai teiktu - ka patīk sievietes, vīrieši, gan sievietes, gan vīrieši vai vispār, nezinu, pingvīni, piemēram. Jo nekādi nevarētu saprast, ko ar to gribi teikt, kālab man tas būtu jāzin un kas tas vispār tāds par paziņojumu. Būtu pilnīgs wtf uz brīdi:))
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 19. Aprīlis 2012 - 22:22
(Link)
Tb ja sūti mailu: "ASAP vajag dabūt akceptu projekta X papildinājumam Y, lai varam dot subpodrjadčikam sākt komunikāciju iztrādes darbus", un saņem atbildi: "man tomēr labāk patīk ar 20gadniecēm/iem kniebties", tad iestātos wtf? Nederi leilajam biznesam, nederi - tur kā mīnu laukā, uz jebkuru bezsakaru jābūt gatavam. :)))
From:[info]unpy
Date: 20. Aprīlis 2012 - 07:37
(Link)
Aha, iepriekš nekad ar ko tādu nebiju saskāries, tagad, pēc [info]gorgona paziņojuma, vismaz morāli būšu gatavs, ka dajebkurš kolēģis piepeši var nākt klāt un pastāstīt savas seksuālās dzīves detaļas. Iespējam, man pat jāizrāda iniciatīva un vienkārši visiem e-pasta kontaktiem jāaizsūta tiešs jautājums, lai būtu miers vienreiz?:))
[User Picture Icon]
From:[info]paliec
Date: 20. Aprīlis 2012 - 10:53
(Link)
nu bet, ja kolēģis savu kolēģi uzskata par ņemamu vīrieti, tad tak jau parasti iesāk ar to, ka nav vienaldzīgs pret vīriešiem kā tādiem un tikai vēlāk seko teksts - davai liekamies gultā ;o)
From:[info]unpy
Date: 20. Aprīlis 2012 - 10:56
(Link)
Nu, tas varētu izklausīties dabiski, taču ne līdz galam saprātīgi, maz ticams, ka līdzīgā heteroseksuālā gadījumā kolēģis kolēģei vispirms iesāk ar to, ka viņam vispār sievietes patīk:))
[User Picture Icon]
From:[info]paliec
Date: 20. Aprīlis 2012 - 11:09
(Link)
nu tur jau tā atšķirība, ka heteroseksualitāte tiek pieņemta jau visiem a priori un tāpēc paskaidrošana par interesi uz pretējo dzimumu tiek izlaista un uzreiz ķeras vērsim pie ragiem...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba