akvavīta radinieks |
akvavīta radinieks | 23. Jan 2012 @ 18:59 |
---|
|
From: | blond |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 19:16 |
|
|
|
(Link) |
|
Izklausās patiešām ēdami:) Latviešiem bija tomēr daudz primitīvāks tas ēdiens - aplēja rupjmaizi ar ūdeni, iegreiza sīpolu, un viss. Vai arī iebēra cukuru.
Nu, man arī gribētos cerēt, ka Eko izpēta tās lietas pirms raksta. :) Bet lūk, cik, interesanti, varētu būt tās "trīs kvartas"?
|
From: | blond |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 19:30 |
|
|
|
(Link) |
|
Izskatās, ka kvarta ir tas pats, kas pinte, un pinte ir gandrīz litrs....Tad tur jāliek daudz maizes, bet maizei jau daudzums nebija norādīts:)
From: | petro |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 19:50 |
|
|
|
(Link) |
|
Vai tad kvarta nebija ceturtdalja no kaut kaa? Piemeeram pintes.
|
From: | blond |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 20:02 |
|
|
|
(Link) |
|
ceturtdaļa no galona
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |