Pilnmēness nogurdinātie - Panikas cēlāji, phe

About Panikas cēlāji, phe

Previous Entry Panikas cēlāji, phe12. Dec 2011 @ 02:17 Next Entry
Ja nu kaut kas kaut kad notiks, tad realitātē, es domāju, būs tā, ka savu banku nedzirdēsi.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 12. Decembris 2011 - 02:35
(Link)
spot on!
[User Picture Icon]
From:[info]brookings
Date: 12. Decembris 2011 - 09:48
(Link)
Varbūt - es nezinu - jāatzist, ka es stāvēju rindā (bez panikas), lai dabūtu kādu skaidru naudu (velmē "nepanikot" tad, kad Krājbankai bija problēmas bija liela kļūda). Personīgi, neticēju baumām, bet konstāteju, ka banku sistēma vispār ir tik ļoti nesatbīls, ka baumu resultātā varētu izraisīt Swedbankai reālas problēmas.
From:[info]eerenpreiss
Date: 12. Decembris 2011 - 12:50
(Link)
nice one!
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 12. Decembris 2011 - 12:58
(Link)
Izņemot gadījumus, kad piezvana labs kamrāds no Bankas Baltija un pasaka - izņem naudiņu, briest kas slikts, - un tu izņem (par spīti tam, ka visi paziņas par tevi iezviedz, un pēc pāris dienām secini, ka no visa paziņu loka esi aš vienīgais, kuru nav ķēris liktens sitiens. Nu un kad vēl pāris šādi gadījumi (90. gadu pirmajā pusē bankas nāca un gāja), tad nosacījuma reflekss ir kā ar nokaitētu dzelzi iededzināts. :)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 12. Decembris 2011 - 15:49
(Link)
Nu, te arī ir tā atšķirība, ka vajag filtrēt, vai tev pazvana konkrēts uzticams kamrāds, kas konkrētā bankā strādā, vai arī tu saskaries ar masu psihozi, kur tuvākais avots ir kaimiņš, kas strādā gaterī par baļķu padevēju.

Pirmajā gadījumā parasti arī baumas īsti neizplatās, noteikta loka cilvēki klusi un mierīgi izņem un помалкивают в тряпочку.
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 13. Decembris 2011 - 08:39
(Link)
Redz, tu vērtē ļaudis, par pamatkritēriju ņemot sevi un savu paziņu loku, aber vidusmēra dievzemītes iedzīvotājam ir pilnīgi cits funktieris, tb viņam tieši kaimiņš, kas strādā gaterī par baļķu padevēju, bet kura grāmatvedei družka strādā kur pagasta domē, ir konkrēts un uzticams avots.

Starp citu, no paziņām grāmatvežiem dzirdēju, ka pēdējo nedēļu laikā swedenē bij sācies darbinieku atlaišanas vilnis - moš no turienes ar sākās baumas?
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 13. Decembris 2011 - 09:02
(Link)
Vispār jau viņi tur ņēmās ar darbinieku skaitu jau agrāk.

Bet varētu būt, ka kāds neapmierināts atlaistais arī kļuva dusmīgs.
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 14. Decembris 2011 - 05:43
(Link)
Tā tikai man tāda sakritība, ka vispirms kādi 3 tur strādājošie sāka meklēt darbu, bet nākamajā dienā padzirdēju baumu, ka banka šūpojas. Abas ziņas man pārklājās un viena otru balstīja. Jāatzīst, ka ja man būtu kontā nauda, noteikti būtu to izņēmis (esmu stāvējis blakus 3 banku bankrotam, un vienmēr vispirms bija baumas un oficiālo institūciju noliegums).
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 14. Decembris 2011 - 08:52
(Link)
Viss taču ir labi, katram savs viedoklis. :)
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 14. Decembris 2011 - 06:58
(Link)
Pie tam arī lielai bankai 600 darbinieku atlaišana ir diezgan šerpi, lai pat iekšienē sāktu baumot, ka kaut kas nav labi.

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/258706
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba