Pilnmēness nogurdinātie - panesās

About panesās

Previous Entry panesās28. Okt 2010 @ 16:04 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 28. Oktobris 2010 - 16:47
(Link)
Vaī, paldies, ļoti interesanti.

Starp citu, es gan zinu, par ko kuŗš mans brālēns sodīts un cik reizes. Tas tāpēc, ka es ilgu laiku biju vienīgais no viņiem, kam nebija nekādas sodāmības, un ar šo faktu šausmīgi lepojos.

Vairs neesmu. Savulaik nolaidīgi glabāju savu LR pilsoņa pasi, kā rezultātā to pazaudēju un tapu administrātīvi sodīts. Bet mana māsiņa man vēl joprojām nebaidās atstāt vienatnē ar savu sīci, tātad tik postošu iespaidu uz manu personību sods atstājis nav.
From:[info]unpy
Date: 28. Oktobris 2010 - 16:50
(Link)
Man domāt, Tava māsiņa jāiesēdina uz pāris mēnešiem. Lai pārdomā savu rīcību. Cilvēkam, kuram pat nieka papīra gabalu nevar uzticēt, atļaut uzmanīt bērnu? Nu, piedodiet.
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 28. Oktobris 2010 - 16:55
(Link)
Eu, a kur viņa bērnu liks, kamēr pārdomās savu rīcību? Atkal sanāks uzmanīt man, un viss cēlais nodoms būs vējā.
From:[info]unpy
Date: 28. Oktobris 2010 - 17:06
(Link)
Nu, iesēdināt jau vajadzētu arī Tevi līdz apstākļu noskaidrošanai:)) A par bērnu parūpēsies sociālie dienesti un bāriņtiesa, ja pareizi saprotu, tad, pēc sašutušās sabiedrības ciešākās pārliecības, tas ir labākais risinājums:))
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 28. Oktobris 2010 - 16:55
(Link)
padibeņu aprindas gavilē — mūsu pulks paplašinājies!

es arī esmu sodīts -- man nebija biļetes, jo vadītājam nebija ko izdot no piecīša, līdz ar to esmu administratīvi noziedzies un pat kvīti laikam saglabājis.
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 28. Oktobris 2010 - 17:03
(Link)
Jā, pareizi, arī tas vēl! Es kvīti piespraudu pie virtuves skapīša, tagad skatos — par naudas soda iekasēšanu administratīvā pārkāpuma izdarīšanas vietā.

Dikti steidzos un braucu, pārsēžoties vairākos transportos. Diviem biju nopircis biļeti, domāju, nu trešajā tak nenoķers. Kā tad.
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 28. Oktobris 2010 - 17:04
(Link)
Bet man tur pie (vārds, uzvārds) un (personas kods/dzimšanas datums) ierakstīts att, att. Tā ka figu viņi var pierādīt, ka es esmu administrātīvi sodīts divreiz. As far as I'm concerned — tikai pase!!
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba