I want to return to the place of the origin ([info]beafheart) rakstīja,
@ 2007-03-01 20:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
slikti sapnji ir jaaizstaasta. pagaajushonakti raadiijaas baigi murgi. atceros tikai riita dalju . tas viss notika uz lietishkjo jumta, vietaa kur agraak bija ziimeetavas, pretii dieetiskajai eednicai briiviibas ielaa, tagad laikam tur kaada banka, nav arii vairs taa skaistaa jumta ar stikla maajinju taadu kaa trepju nobeigumu, kur vareeja sleepties no lietus un uz kuras uzkaapjot pa saruuseejushaam metaala kaapneem vareeja rerdzeet visas riigas jumtus. taa vispaar bija viena no jaukaakajaam vietaam, kur pabuut pavasarii maaciibu procesa laikaa. tur tika dzerti viini agdams un abavas peerle, dejots, reizeem arii nakshnjots. vispaar ideaaala vieta jebkuraam radoshaam izpausmeem, jo jumts bija plakans kaa liels deju placis, uz taa vareeja kjeepaaties ar kraasaam vai spaardiit no sienaam izdrupushos kjiegjelju gabalus. saulee parasti pikjotaa virsma bija sakarsusi uz taas vareeja guleet un skatiities debesiis redzot tikai zilumu un dzirdot pa briiviibas ielu kraacoshus vecos dzeltenos ikarus autobusus kuru duumi pamaniijaas uzpluust liidz jumtam , un no kaada maza ar leikoplastiem saliimeeta, lai kopaa tureetos, radiotehnikas aparaata cherksteeja joy division.
nu ja, atpakalj pie sapnja, uz jumta ciiniijos ar chuusku, kas man bija ieliidusi zem dreebeem un iekodusies ar zobiem, aste vien karaajaas laukaa no piedurknes, iekodusies bija tik stipri ka raujot aiz astes pleesu sev laukaa miesas gabalu. stipri saapeeja, kad beidzot dabuuju vinju laukaa redzeeju niknumu vinjas aciis, taadu kaa cilveecisku niknumu. vinjai bija liela galva kaa klaburchuuskai ar lieliem, platiem zhokljiem taadas es savulaik redzeeju izbaaztas kaadaa indiaanju suveniiru veikalinjaa pie bryce canyon un mazs taarpisks kjermenis, uz muguras bija zigzags, veeders melns, vinja bija auksta un gluma, kaadas parasti chuuskas nemeedz buut. nu ja, un tad kad es vinju izvilku no piedurknes ar manas miesas gabalu zobos, es nepraataa vinju dauziiju pret zemi, kaa lecamauklu liidz vinja palika ljengana. nevareeju apstaaties, pat tad kad jau bija skaidrs ka vinja nepretojas es turpinaaju ar zaabaka papeedi shkjaidiit vinjas galvu. beigaas es galvu nokodu, taa kraukshkjeeja kaa uz puseem kozhot vardi, no galvas tai izveelaas taadas vistas filejveidiigas ljerpatas bez asiniim. tas ka bez asiniim tas labi. asinis sapnjos redzeet nav uz labu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2007-03-01 20:38 (saite)
ā, tad tu arī esi tur mācījies!

(Atbildēt uz šo)


[info]anonymous
2007-03-01 20:40 (saite)
Jā, tas jumts bija lieliska vieta. Un tad vēl platā karnīze zem zīmētavu logiem un drusku šaurāka, kas starp visiem pārējiem stāviem, uz kuras mīlēja izrāpties Rū. Vienubrīd gan bija kaut kāds diezgan neveiksmīgs mēģinājums jumta durvis aizslēgt.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?