blondīne. ([info]beacon) rakstīja,
@ 2019-02-27 23:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Diskrēts tikšanās ar sarunām un pieskārieniem."
Pie apvāršņa parādījies R. Nebijām redzējušies gadus trīs. Šajā laikā retu reizi saņēmu pa kādai sīkziņai, kur viņš kavējas atmiņās vai atzīmē, ka manījis mani sapnī.
R. ir trīsgadīgs dēls, kas bijis negaidīts pārsteigums, ko nācies pieņemt. Ģimenes dzīve, bet precējies nav, jo viņu jau tik viegli neapgredzenos. Tomēr minūtes 20 vēlāk, nedaudz nokārtu galvu, caru nopūtu izskanēja: "Gan jau es kādreiz viņu apprecēšu."
Bet ar mani viņam "griežas visas iekšas".
Mūsu īso afēru teju vai pirms 10 gadiem maigi gaisā izkūpināju, jo nespēju iedomāties viņa māti par kaut ko vairāk kā tikai vienmēr nedaudz neapmierināto un dusmīgo astotā stāva kaimiņieni. Pārāk bieži R. savus, brāļa vai mūsu kopīgos grēkus norakstīja uz mani un māsu. Tas, ka mūsu ģimenes bija cieši pazīstamas likās absolūti atbaidoši.
R. ļoti normālajā dzīvē es ar savām nenormālībām un dīvainībām esmu visai izklaidējoša. Svarīgākais, ka tās viņu netraucē un nesatrauc. Tas, cik viegli R. skatās tām un arī tiem melnajiem, smagajiem zemūdens akmeņiem pāri, liek uz mirkli pašai par to visu piemirst.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?