blondīne. ([info]beacon) rakstīja,
@ 2013-10-03 22:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Esmu aizdzīvojusies līdz paaugstinātai temperatūrai, kas ar man ļoti reti gadās (2-3 gados reizi). Šīs izmaiņas pārciešu ļoti smagi. Bērnībā vsp - halucinācijas (klauni, bļ..) un viens konkrēts murgs. Sapņaini saulaina tuksneša ainava bez debesīm. Kadrā ieslīd milzīga roka ar plaukstā iespiestu papīra nazi. Asmeņa gals lēni pieduras smiltīm un sāk šķelt bildīti uz pusēm, aiz sevis atstājot piķa melnu svītru, kas strauji sabiezē un pārveidojas. Vibrējošais melnums ar koši baltiem sprakšķiem tajā sagrupējas vienādmalu trijstūri, tad kvadrātā, taisnstūrī līdz tas biedējoši izplešas un aizklāj visu. Dzīvs, kustīgs, par sevi neko nestāstoš melnums. Neko tik drausmīgu vairs neesmu redzējusi.

Šodien gan, piecietu sajūtu, ka mirstu, piecēlos 5.30 un mājās pārrados 18.30. Droši, ka rīt miršu vēl smagākā formā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saikne_neochin
2013-10-03 22:52 (saite)
ou fak, es bērnībā slimojot redzēju ļoti līdzīgus sapņus. man gan parasti tas bija ļoti dīvains jūras horizonts saulrietā..bet.. tad neredzama roka lēni met makšķerauklu, kas visu sašķeļ uz pusem, ievibrē un aiziet melnumā. vot.
krīpī :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]beacon
2013-10-04 09:13 (saite)

Kaut kāda bērnu psihopātija, nē, bet psiholoģija laikam.. Biju domājusj, ka es viena tāda ar slimiem murdziņiem no bērna kājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2013-10-04 13:52 (saite)
vo vo, bezmaz prasās aptauju taisīt, jo man arī likās, ka es tāda vienīgā:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?