blondīne. ([info]beacon) rakstīja,
@ 2008-05-09 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Skyforger - Caur Aizsaules Vartiem

Netieku uz priekšu. Rokas neceļās, lai kaut ko darītu. Dienas aizrit ar čukstiem galvā, ka jādara, ka es izdarīšu, bet... es nevaru, tas saēd mani.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]butvainebut
2008-05-09 22:41 (saite)
pēdējos ~ 3 mēnešus ar mani ir tieši tāpat..plus nav ne skolas, ne skates, ne eksāmeni..nav nekā, kas pat izvilktu ārā no mājas..un pati jau arī šitādā stāvoklī neesmu nekāda gājēja un pienākumus uzņemties gatava persona. visu laiku tikai iekšā skan "jāsāk kaut kas darīt, jāsāk kaut kas darīt..", nolādēts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]beacon
2008-05-09 22:47 (saite)

Mani tas patiesi biedē, jo nav ne mazākā satrukuma, ir vienalga. Tā balss, kas atgādina, skan tāpēc, ka savādāk tač' nevar, ir ieskaidros un iemācīts, ka jādzīvo tā. Skaidrs, ka tas viss ir priekš manis pašas, manas nākotne, bet es šobrīd to negribu un nevaru, tās ir mocības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]butvainebut
2008-05-09 23:09 (saite)
mja..tas viss ir uzstiepts, tas skaidrs, turklāt ir uzstiepta vainas izjūta, kura seko tad, ja Tu nespēj veikt šīs te funkcijas, kuras ir "normāla" parādība. tā dzīvo visi..un trakākais, ka tā vainas sajūta ir tikai attiecībā pret tiem, kuri kaut kādu, visdažādāko, iemeslu dēļ gaida no Tevis kaut kādu rīcību, bet pašam pret sevi absolūti nekādas vainas izjūtas..liekas, ja nebūtu šī te spiediena, es varētu vienkārši atslābināties un ļauties, bez spiediena..izdzīvot visu to, kas jāizdzīvo. dažreiz pat šķiet, ka tad , ja viss būt tā brīvāk un nepiespiestāk, es būtu spējīgāka uz daudz ko vairāk. spiediens to visu padara vēl grūtāku..bet tie ir tikai minējumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beacon
2008-05-09 23:16 (saite)

Ja es varētu mēnesi neiziet no mājas varbū tad es saprast, ka tā nav izeja, sāktu meklēt risinājumu, būtu spējōga rīkoties. Bet pašlaik šī norobežošanās ir patvērums, kurā jūtos drošība. Ja vien būtu dota iespēja to izdzīvot un pārdzīvot, nedomājto ne par ko citu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?