blondīne. ([info]beacon) rakstīja,
@ 2010-01-27 14:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā, nu beidzot, esmu nobriedusi jaunas mūzikas meklējumiem. Citādāk galva jau pilna piedūdota sentimentālu, kaprīzu, kaitinošu, destruktīvu un pārlieku jautru dāmu vokālu. Brīdī, kad steidzīgi meklēju dziesmas savai “dusmu terapijai”, apjautu, ka pleijerī nav nekā, ko vēlos sadzirdēt. Veiksmīgā kārtā uzgāju vienu aizķērušos Entombed daiļdarbu, kuru tad arī noklausījos vismaz reizes piecas. Bet metālmūzikai manā pleijerī ir jābūt obligāti, tā ir kā aptieciņa auto. Jo tādās dienās kā vakardiena, kad šķībāka smaida dēļ vēlos noberzt ādu no kauliņiem pret svešinieka atņirgtajiem zobiem vai sabirdināt loga rūtis sīkās leduspuķu mozaīkās par lieki izteiktu vārdu, citu nevīžību, savu neizdarību - vienīgais glābiņš pasaudzēt savas izmirstošā nervu šūnas ir - atdodot to visu gārdzošajiem, rēcošajiem un aurojošajiem mūziķiem, lai tad viņi manā vietā šķaida savas un citu asinis. Atliek tikai aizvērt acis un pagriezt skaļāk.
Nemazāk liela vērtība ir arī tai metālmūzikas daļai, kas pat saulainā dienvidū liek pie debesīm meklēt mēnesi pret kuru kaut savu dižo sāpi, bet tam arī savs noteikts emociju intervāls.

Tad nu lūdzu, ja kādam padomā kāda nopietnāk klausāma mūzika, kas tiešām ir jāklausās un jābauda, un nevis ir jāizcieš kā patīkams/bezvērtīgs fona troksnis, esmu atvērta ieteikumiem.


UPD: paldies par atsaucību, es to tiešam novērtēju!!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sewolawen
2010-01-28 15:39 (saite)
Altoriu Seseliai?
Vispār jau tā mūzikas ieteikšana ir visai nepateicīgs pasākums, jo jebkurš ieteikums uzliek zināmu atbildību attiecībā uz ieteikuma lietderību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]beacon
2010-01-28 16:00 (saite)

Šoreiz visu atbildību uzņemos es, jo neesmu uzlikusi nekādus ierbežojumus, tātad ieteikt var da jebko, un ja man nepatiks, tā būs tikai un vienīgi mana problēma.

Paldies! nezinu, kas tā par grupu, bet paklausīšos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sewolawen
2010-01-28 16:21 (saite)
Lūdzu nolāde: http://files.inbox.lv/ticket/924acd4177b74f92fceae0e933f18930f133b337/Altoriu+Seseliai+-+Margi+Sakalai.zip
Viena leiša embientais melnmetāls. Diezgan jauks un vienu brīdi tiku pat tā kā "uzsēdies" uz tās plates.
Vispār dīvaini ka kāds vēl mūsdienu informācijas plūdos jautā pēc ieteikumiem mūzikā.
Bet nu varu piedāvāt arī šādu izvilkumu no pēdējā laikmetā klausāmā.
Analfabētiskā secībā:
Neurosis
Porcupine Tree
Colour Haze
Ufomammut
Dornenreich
Alamaailman Vasarat
Battle of Mice
Earth
35007

Tas būtu tas, ko ar piepūli varētu attiecināt uz "metāls".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beacon
2010-01-28 16:51 (saite)

es vnk nekādi nevaru saņemties uzsākt nopietākus jaunas mūzikas meklējumus, bet tādā jaunas mūzikas vakuumā arī vairs nespēju.

Un vispār esmu apjukusi, laikam mainās mana mūzikas gaume kā tāda. No kaut kā klusītiņām sāku atteikties, citu vietā meklējot. Nezinu, kas ir tas, ko vēlos sameklēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sewolawen
2010-01-28 22:58 (saite)
Labi, ka man nav gaumes. Var mierīgu apziņu rakāties pa miskastēm, un piebāzties ar dažādām drazām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?