vakara OMGWTF

« previous entry | next entry »
24.05.2010 | 23:47:00

MANS PIRMAIS PUBLISKAIS IERAKSTS EVER!

iekš pajautā bija ļoti labs jautājums par tēmu "gribu fotogrāfu, bet gribu visu darīt pati, jo fotogrāfs nemācēs neko izdarīt" jautājums, kur prasīja cenas par fotogrāfa pakalpojumiem, bet bildes viņa grib saņemt rawos un pati mainīt fokusa punktus, krāsas utt, jo viņasprāt fotogrāfs nezinot ne, ko fokusēt, ne arī kādās krāsās tas audums ir.

pašu ierakstu autore izdzēsa pēc pāris minūtēm, jo es pieslēdzos komentāru vidū:

bilde


anyway kamēr nav idzēsts - uztaisīju screenshotu ar to pašu jautājumu, tikai citu tēmu - auto krāsošana nevis fotografēšana:
bilde

diemžēl [info]ilka spēj nosūkāt 20 metrus stundā un likt ierakstiem iekš [info]pajautaa ātri pazust :(
Tags: , ,

source | piesmiet | Add to Memories


Comments {6}

AS

(bez nosaukuma)

from: [info]puika
date: 25.05.2010 - 00:01:54
source

yesyes, viņa organizē modes skates un desmitiem fotosesiju! un varbūt vēl saka gaismotājam, kur un ko, un kā gaismot; dj - kādu mūziku likt un vēl pamāca horeogrāfu. reti advancēts pīpls, nav brīnums, ka Latvijā uzņēmējdarbība mēreni ir sadirsta jo visi domā, ka viņu štelles ir vissvarīgākās, bet, kur ir pakalpojums jāpasūta, tā uzreiz cenu sit zemē un diktē nesamērīgus noteikumus. žīdi, arvienvārdsakot!

atbildēt


(bez nosaukuma)

from: [info]spicausis
date: 25.05.2010 - 14:22:40
source

Kā uzjauntrinātam garāmgājējam, man tomēr šķiet, ka ar fokusu viņa domāja cropošanu fotošopā, bet ar rawiem — vienkārši rezultējošos lielizmēra attēlus, un viņai vajadzēja vien fotogrāfu (galvenokārt, viņa labo un aso fotoaparātu), kas safočēs viņas audumus, lai viņa varētu tos paralēli apgriezt un ielikt webā.

Neskatoties uz to, ar "visi fotogrāfi idioti, bet cik viņi maksā? nē, tik daudz viņi nemaksā" attieksmi, lai viņai sadarbības taciņa ērkšķiem kaisīta.

atbildēt | spams


tas neizlasāmais jūzerneims

(bez nosaukuma)

from: [info]bax55hqy8dlb
date: 25.05.2010 - 14:35:26
source

es jau tur ierados tikai sarakstes vidū, pirms manis viņa vēl citiem paspēja atbildēt, ka forogrāfs tāpat neko nesaprot un viņa pēc bildēšanas tad arī visu bildēs pamainīs + neļaus fotogrāfam pamest telpas ar bildēm, lai tās varētu apstrādāt un atdot viņai, bet uzreiz bildes izzags savā datorā un izdzēsīs no fotoaparāta.

atbildēt | via | spams


(bez nosaukuma)

from: [info]spicausis
date: 25.05.2010 - 15:00:44
source

Two evils don't make it right, bet, manuprāt, būtu mīļi viņu nofraktēt tērpa izstrādei pēc pasūtījuma, bet sēdēt blakus, skatīties uz pirkstiem, koriģēt pēc blakus atvērtā burdas žurnāla, un arī pēc tērpa pabeigšanas, atņemt visas piegrieztnes un kas tur vēl.

atbildēt | via


(bez nosaukuma)

from: [info]santech
date: 03.10.2010 - 11:33:42
source

mja
man ir izdevies veiksmīgāk sadarboties
protams, ka ne jau ar ilku

atbildēt


LorDRameX

(bez nosaukuma)

from: [info]lordramex
date: 01.03.2011 - 12:07:11
source

muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


atbildēt