« previous entry | next entry »
Jan. 21st, 2022 | 09:58 am

Viena lieta, kas mani riktÄ«gi uzvelk, kad par to aizdomājos, ir lokālie mednieki, kam ir iebildumi pret manu suņu brÄ«vu skraidÄ«Å”anu rajona mežos. Bitch please, tavi argumenti ir sÅ«ds, jo visu gadu, izņemot ziemu, es uz maiņām vienu turu pie ķēdes un pa vienam viņi neblandās un vai nu nemedÄ« neko lielāku par pelēm un kurmjiem, vai arÄ« nevar nomedÄ«t, jo vajag divus, esmu redzējis: viens lenc, otrs izdzen, pēc tam dzinējs (Raita) kož dirsā, lencējs (Imirs) rÄ«klē. Esam izglābuÅ”i vismaz vienu stirnu un divas mežacÅ«kas. Dažas noteikti ir nomedÄ«tas. Sue me

Atgriežoties pie medniekiem: es apzinos, ka man savi zvēri ir jāsavāc un to maksimāli cenÅ”os darÄ«t, bet tie viņu argumenti aaaaaaa DzÄ«vniekiem tagad vajadzÄ«gs miers, lai vilki medÄ« (a vilku ta nav), dzÄ«vniekiem tagad pāroÅ”anās mazuļi meklÄ“Å”anās grÅ«tniecÄ«ba jÅ«su sunÄ«Å”i nodara lielu postu aa BITCH plx KAM tas miers ir vajadzÄ«gs? DzÄ«vniekiem? Vai tev, lai pēc tam tos varētu labāk noÅ”aut? Ar ko tu esi labāks par maniem suņiem? Tu esi pat sliktāks, jo tu vari bez tā iztikt, bet suņiem ir instinkti. Vilku Latvijā praktiski nav, lox, kāpēc neļaut dažiem mājas plēsējiem pakontrolēt, parÅ«dÄ«t, paevolucionēt lokālo pārnadžu populāciju mākslÄ«gi? Nē, JÅŖS gribat izÅ”aut? Nē, nu, Å”aujiet, bet liek mierā manus saracēņus arÄ«, ja?!

TaisnÄ«bas labad, ir vieni vietējie mednieki, kas zina manus suņus, ir noķēruÅ”i un veduÅ”i atpakal, un vispār ir fein-ok un saprotoÅ”ie, bet nupat bija tas viens plāterieties, un vēl pilns internets sÅ«kstÄ«Å”anās. Tu gribētu, lai tev "paļauj padzÄ«vot mežā mierÄ«gi" un pēc tam vienkārÅ”i bez brÄ«dinājuma nokniebj? Jā, tu nomirsti uzreiz, un tev viss vienalga, bet taviem tuviniekiem? Stirnām arÄ« ir Ä£imenes, loxi, jÅ«s ko, tikai vientuļos tēviņus Å”aujat? Es kaut ko nezinu?

Izslēpoju uz bibliobusu Taurupē & satikt [info]apolineers mammu (ok don't even.. ;)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}