š“ž š“¦ š“ š“˜ š“£

« previous entry | next entry »
Dec. 2nd, 2021 | 03:30 pm

They're making a new kind of gun that's actually healthy for you
ā€”Buņģis

...un to sauc par doxxomātu. Nekas nevar bÅ«t veselÄ«gāk par owning what you are, owning your shit un your success. Ja tev jāslēpjas, tu atzÄ«sti, ka kaunies. Nē, nav obligāti jāafiŔē sevi, kā to daru es vai, piemēram, ingmārs, bet cilvēks ir brÄ«va bÅ«tne un var izvēlēties, kā sevi pasniegt. Taču tā slapstÄ«Å”anās un kautrÄ“Å”anās... ne ne. Kam tā nāk par labu? PaÅ”am sociofobam? Nedomāju gan. Nevienam nenāk par labu. Ja esi lohs, piecelies kājās un skaļi nosauc savu vārdu, pirms kult savu brehņu aiz 100x100 pikseļu avatāra maskas. KurÅ” zina, kā sauc gnidrologu? Latento Karalis wants to know. DrÄ«kst iekomentēt un uzreiz izdzēst

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {12}

az

from: [info]az
date: Dec. 2nd, 2021 - 05:34 pm
Link

sure, Å”itā ciba zaudēja vienu no maniem mīļākakajiem cilvēkiem Å”eit, kāds savāca public post screenshots un aizsÅ«tÄ«ja darba vietai. nekas patikams Å”im cilvēkam tas viss nebija, tam visam iet cauri. cilvēks arÄ« nekad Ä«sti neslēpās. bet kopÅ” tā laika vairs te nav. mums visiem likās, ka cibā taču tā nav, te taču neviens tā nedara. so u know, doxxxing is only fun while ot does not affect your own private life and inner safety.

Reply | Thread


az

from: [info]az
date: Dec. 2nd, 2021 - 05:36 pm
Link

and i also see no fun when it affects other people. reminds me of my lost friend. just cos someone felt righteous enough to judge.

Reply | Parent


Ever After

from: [info]bauda
date: Dec. 2nd, 2021 - 06:10 pm
Link

Par kuru cibiņu tu runā? Snorki? Bet tā jau seviŔķī neslēpās, pat rādÄ«ja savus zinātniskos rakstus ar visu vārdu. Laikam neesmu pamanÄ«jis to skandālu.

Reply | Parent | Thread


az

from: [info]az
date: Dec. 2nd, 2021 - 06:14 pm
Link

neslēpās, bet viens nodoxxoja un vairs nav nav nav
ļoti tas salauza manu milestību pret cibu.
tu jau arī neslēpies.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Dec. 2nd, 2021 - 06:58 pm
Link

nu, to var just. tu vispār radi tādu smagu, skumja veļa iespaidu, kas it kā priecājas par sauli, debesÄ«m un jÅ«ru, bet pēc peldes nez kādēļ uzmet uz pleciem un stiep lÄ«dzi tādu smagu, sālsÅ«deni piesÅ«kuÅ”os un apledojuÅ”u lāčādu. tās man tikai tādas asociācijas, neuztver personÄ«gi, negrasos arÄ« cilāt tavas traumas, bet man pietiek, ja man vienreiz pasaka, ka tādas ir. ok noted (ur safe az)

Reply | Parent | Thread


az

from: [info]az
date: Dec. 2nd, 2021 - 07:02 pm
Link

everyone deserves to be safe and loved and happy
even if some never will be

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Dec. 2nd, 2021 - 07:15 pm
Link

Jā, nu Å”eit mÅ«su pasaulsuzskati Ŕķiras tāpat kā tajā d-jautājumā :) nezinu, vai vērts spokoties tālāk. Paskaidroju: pasakot kategorisku visi, tu reizē iespējo kategorisku neviens. Man, teiksim, gluži pretēji patÄ«k domāt, ka neviens neko nav pelnÄ«jis, nevienam nekas automātiski nepienākas un nevienam nav nekādu tiesÄ«bu, bet no tā izriet precÄ«zi tas pats, kas no tava pienākas, pelnÄ«jis un ir tiesÄ«bas: pilnÄ«gi nekas. Pasaule nemainās no tā, vai tu domā vienu vai otru. Toties tev ir ekspektācijas un vilÅ”anās, savukārt es savas prognozēju laicÄ«gi un samierinos.

Reply | Parent | Thread


az

from: [info]az
date: Dec. 2nd, 2021 - 07:33 pm
Link

sure
un man nav pretenziju, ka man pienākas, bet jā, es laikam fundamentāli ticu, ka dzīve ir.mīloŔa
un ka nevienam.nevar darīt pāri
jo dzīve māk ļoti savādi atdarīt, tā, ka tieŔām sāp
un reizēm tava lepnā cepure apmetas otrādi un kāds tajā met ubaga graÅ”us, kaut kā tā teica ziedonis

Reply | Parent | Thread


ęœØ

from: [info]dombrava
date: Dec. 2nd, 2021 - 07:52 pm
Link

Man ir kaut kā lÄ«dzÄ«gi. VarbÅ«t vairāk izjÅ«ta. Es bērnÄ«bā nespēju iesist pretÄ« brālim, pat ja tajā vecumā biju stiprāka un instinktÄ«vi likās, ka sevi jāaizstāv. Atvēzējot roku, uznāca raudiens, Ä·ermeni pārņēma stipras sāpes, it kā jau bÅ«tu iesitusi sev. Un apstājos, pat ja tajā vecumā jutos kā zaudētāja. Tikai vēlāk sāku Å”o spēju novērtēt. Un tad, kad raidÄ«jumā Atrastās skaņas Ilmārs Å lāpins lasÄ«ja Karmabandas uzmetumu, tas Ŕķita tik saprotami - tu iesit kādām, bet sāp sev.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Dec. 2nd, 2021 - 08:05 pm
Link

O, tā Karmabanda ir atstājusi zÄ«mogu. Ä»oti labi atceros, kur pirmoreiz dzirdēju: darbā uz ielas Amsterdamā, kur katra diena bija trips, un tajā brÄ«dÄ« arÄ« Ŕķita saprotami. Bet tas bija pirms 10 gadiem, tas tomēr bija tikai dzejolis, sapratu, un Å lāpins arÄ« ir novecojis; salÄ«dzinot ar PÄ«tersonu, tāda filosofija, Å”is post-PSRS pseidobudisms ir bezzobains un retardēts (nav domāts lamuvārds, bet novilcinoÅ”s/atliekoÅ”s: visam jānotiek lēni un nepareizi, kā TÄ«rona Laikā), un tai nav tagadnes, ko pierāda arÄ« viss, kas notiek ap to izbijuÅ”o RÄ«gas intelekta ziedu, Ascendum, Satori u.c. Viņu laiks ir beidzies

Reply | Parent | Thread


ęœØ

from: [info]dombrava
date: Dec. 2nd, 2021 - 08:28 pm
Link

Nav jau akli jāpieņem viss, ko kāds izdomājis. Es tikai minēju piemēru, kā tas sasaucas ar paÅ”as pieredzēto. ArÄ« pati mēdzu kritiski paskatÄ«ties uz tekstiem, kas jaunÄ«bā patikuÅ”i.

Neņemos spriest, kura laiks ir vai nav pagājis, tas ju drÄ«zāk tavs un literatÅ«ras zinātnieku lauciņŔ. Kā teicis mÅ«su dižais Rainis, "tā nevar palikt -un nepaliks".



Reply | Parent


ęœØ

from: [info]dombrava
date: Dec. 2nd, 2021 - 08:16 pm
Link

Nu es cibu uztveru kā tādu karnevālu, kur cilvēki ierodas maskās. Var arÄ« tās brÄ«vi vilkt nost, bet brutāla maskas rauÅ”ana nost, Ŕķiet izbojā visu pasākumu.

Kad Ŕeit nokļuvu, zināju vārdus pusei no draugu listes, bet identitāte nebija tik svarīga, jo toreiz vnk patika lasīt tekstus, kuri Ŕķita kaut kas pilnīgi atŔķirīgs.

Domāju, ka nebÅ«tu jēgas izpaust kāda vārdu, uzvārdu, ja viņŔ pats to negrib. Ja kāds cilvēks nepatÄ«k, tas nenozÄ«mē, ka var pasauli uzlabot, darot viņam pāri.
Turklāt projekcijas par kādu personu tekstus arī liek izlasīt tekstu citādāk nekā domāts. Man tā ir gadījies.

Vēl prātā ienāca Bērdžesa Mehāniskais apelsīns. Vai mēs esam raustāmas lelles?

Reply