š“ž š“¦ š“ š“˜ š“£

« previous entry | next entry »
Dec. 2nd, 2021 | 03:30 pm

They're making a new kind of gun that's actually healthy for you
ā€”Buņģis

...un to sauc par doxxomātu. Nekas nevar bÅ«t veselÄ«gāk par owning what you are, owning your shit un your success. Ja tev jāslēpjas, tu atzÄ«sti, ka kaunies. Nē, nav obligāti jāafiŔē sevi, kā to daru es vai, piemēram, ingmārs, bet cilvēks ir brÄ«va bÅ«tne un var izvēlēties, kā sevi pasniegt. Taču tā slapstÄ«Å”anās un kautrÄ“Å”anās... ne ne. Kam tā nāk par labu? PaÅ”am sociofobam? Nedomāju gan. Nevienam nenāk par labu. Ja esi lohs, piecelies kājās un skaļi nosauc savu vārdu, pirms kult savu brehņu aiz 100x100 pikseļu avatāra maskas. KurÅ” zina, kā sauc gnidrologu? Latento Karalis wants to know. DrÄ«kst iekomentēt un uzreiz izdzēst

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {12}

ęœØ

from: [info]dombrava
date: Dec. 2nd, 2021 - 08:16 pm
Link

Nu es cibu uztveru kā tādu karnevālu, kur cilvēki ierodas maskās. Var arÄ« tās brÄ«vi vilkt nost, bet brutāla maskas rauÅ”ana nost, Ŕķiet izbojā visu pasākumu.

Kad Ŕeit nokļuvu, zināju vārdus pusei no draugu listes, bet identitāte nebija tik svarīga, jo toreiz vnk patika lasīt tekstus, kuri Ŕķita kaut kas pilnīgi atŔķirīgs.

Domāju, ka nebÅ«tu jēgas izpaust kāda vārdu, uzvārdu, ja viņŔ pats to negrib. Ja kāds cilvēks nepatÄ«k, tas nenozÄ«mē, ka var pasauli uzlabot, darot viņam pāri.
Turklāt projekcijas par kādu personu tekstus arī liek izlasīt tekstu citādāk nekā domāts. Man tā ir gadījies.

Vēl prātā ienāca Bērdžesa Mehāniskais apelsīns. Vai mēs esam raustāmas lelles?

Reply