30 Decembris 2013 @ 15:10
 
Kad biju maza, sapņoju, ka, izaugot liela un bagāta, es sadakterēšu visus pagalma kaķus un atradīšu viņiem mājas. Tagad it kā esmu liela, bet naudas nav un tie kaķi vēl arvien gaudo pie manas istabas loga.
Dīvaini - man ir bijuši daudzi šitādi sapņi no sērijas "glābsim pasauli un kaķus arī", bet šitas ir vienīgais, kuru man tiešām vēl tagad gribētos izpildīt.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on 30. Decembris 2013 - 15:28
o, jā, jā! kad man bija seši gadi, man viss bija izplānots - kā man piederēs viena milzīga daudzstāvene, kurā es iemitināšu visus zvērus-paklīdeņus, katram pa istabiņai; kaut kur pat vēl varētu būt zīmējums, kurā šo attēloju, milzu māja, un katrā logā pa kaķītim.
varētu taisīt kaut kādu "piepildi bērnības kaķu glābšanas sapni!" apvienību, uztaisīt projektu, ko varētu noformulēt kā reizē 1)dzīvnieku tiesības aizsargājošu, 2)darbavietas radošu, 3)par mākslas performanci uzskatāmu, lai varētu pretendēt uz finansējumu no visām pusēm...
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]kaukau on 30. Decembris 2013 - 15:41
un pagrabstāvā ķīniešu restorānu, pardon my french. nu tas tā, lai visiem būtu labi ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 30. Decembris 2013 - 18:00
izskatās, ka kāds ir patiešām nopietni tam gatavojies. :D
(Atbildēt) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on 10. Janvāris 2014 - 14:30
sāc ar barošanu, tad noķer-sterilizē-palaiž, Rīgā šīs lietas pamazām sāk sakārtoties, turklāt dakterēšanu iespējams jau sākusi kāda tantiņa un viņa droši vien priecāsies par palīdzību
ir jau arī citi veidi kā palīdzēt
(Atbildēt) (Link)