20 Marts 2014 @ 00:50
 
Rakstu un atkal nodzēšu, jau kādu desmito reizi. Galvā visu laiku troksnis, gribas, lai vienreiz apklust, bet dzert arī negribas un visādām grāmatām/filmām, ar ko novērst uzmanību, nav laika, vienkārši nav. Nesen vēl pukojos, ka pārāk daudz brīvā laika, pārāk daudz iespēju domāt visādas sliktas domas, tagad dabūju, ko gribēju - darba pilna pēcpuse. Un atkal jau mutē visu laiku tā pazīstamā kafijas garša apvienojumā ar konstanto bezmiega sajūtu. Ak, briesmīgi, bet reizē tomēr tik forši, dikti atgādina vidusskolas pēdējos mēnešus pirms eksāmeniem.
 
 
( Post a new comment )
adele_varbut[info]adele_varbut on 20. Marts 2014 - 23:02
Man parasti ir liela vainas sajūta, ja nekas nav jādara. Liekas - kā tā, visi apkārt skrien, strādā, cenšas, bet es te domāju, kur likt savu laiku. Un tad mācas virsū tāda sīkumaina gaudulība. Savukārt, ja daudz jādara, tad tāds mundrs, dinamisks garastāvoklis un šķiet, ka visu vari. Un pēc kāda padarīta darba nākamajā dienā pagulšņāt - lieliski. Tad pat liekas, ka man ir tiesības domāt visādas somas, kas citkārt liktos neveselīgas, sīkumainas vai bezjēdzīgas.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on 20. Marts 2014 - 23:04
t.i. domas. :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 21. Marts 2014 - 08:34
skat, kas atkal parādījies. sen nebiji redzēta. :)

bet par to vainas sajūtu - man tās arī ir kaudzēm, kad nav kur likt savu brīvo laiku. bet tagad, kad ir pilnīgi otrādi un jāsāk reāli plānot savs laiks, tā baigā enerģija darīt lietas ir kaut kur pazudusi. varbūt vienkārša pavasara nogurums, bet nu, jebkurā gadījumā kaitinoši.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on 21. Marts 2014 - 15:38
Es jau šad tad te cibā ienāku, bet ir tādi posmi, kad vienkārši neko nespēju parakstīt - vai nu jādara citas lietas, vai arī varbūt uz kādu laiciņu pazūd spēja valodiski izteikties (diezgan biedējoša sajūta). ;)

Zinu, kā ir ar laika plānošanu - bieži vien pat tad, ja to dari, lietas paņem daudz vairāk laika, nekā bija domāts. Un nogurums, jā. Es mēģinu izgulēties, dzert vitamīnus un staigāt pa āru, bet vislabākais enerģijas avots man liekas, kad tiešām ar kaut ko aizraujies. Tikai neraža, ka to aizrautības pakāpi ir grūti radīt ar gribu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)