05 Marts 2016 @ 12:32
 
Ko lai cilvēks dara ar 2 litriem piena, ja tāpat dzert negribās, un derīguma termiņš ir ap stūri? Taisa peldošās salas, ko vēl?
 
 
( Post a new comment )
banderlogs[info]banderlogs on 5. Marts 2016 - 15:37
yassss, tieši tas, ko jau nez cik gadus esmu gribējusi uztaisīt, paldies. par panākumiem zinošu vēlāk ^^
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on 5. Marts 2016 - 15:39
:))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
zimbabve[info]zimbabve on 5. Marts 2016 - 18:10
Iedvesmojos un atradu iepriekš izmantotu recepti, klafutī sēž krāsnī:)
http://www.homecookingadventure.com/recipes/cherry-clafoutis - šitā arī ir laba
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on 5. Marts 2016 - 18:24
es atkal izlasīju to recepti un brīnījos, ka tāda pazīstama. es taisīju pēc tās, ko tu ielinkoji :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
zimbabve[info]zimbabve on 5. Marts 2016 - 18:37
Aha, ir forša. Sezonai gan neatbilst, redzēs, vai ar konservētiem ķiršiem sanāks puslīdz labi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 5. Marts 2016 - 19:00
klafutis sēž krāsnī un tūlīt jau ķeršos klāt ^^
tā mana diēta ir viens kūrorts, ka es tev saku :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
zimbabve[info]zimbabve on 5. Marts 2016 - 20:27
Varbūt vajag patentēt - klafutiēta!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)