balrogh ([info]balrogh) rakstīja,
@ 2011-04-04 02:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Jeff Kollman

Blues, girls, drums, Quentin and psychology.
Iknedēļas blues vakari paliek aizvien interesantāki un nevēlēšanās šķirties no izcilās kompānijas aizvien pieaug, manas drumtech iemaņas ar katru reizi aizvien attīstās, Čārlijam jau teicu, ka viņa setups palicis man pa vienkāršu, jāsāk izdomāt kas sarežģītāks, kāda papildus bunga vai šķīvis, savādāk uzlikšanai jau vairs vajag tikai dažas minūtes. Blues grupas džeku flirtēšana ar katru pamanīto meiteni mani aizvien pārsteidz un pārliecība, ka 'I have WWAAAAYYY TO GO' šajā jomā ir graujoši augoša ik pa sekundes simtdaļām, esot viņu kompānijā, meitenes gluži staro, ka viņām pievērš uzmanību augstākā kalibra džeki kā Džefs Kolmans un Čārlijs. Pēdējā pasākumā nācās kādas 2.5h pagaidīt pēc pasākuma beigām, kamēr viņš...nu jā..., bet es jau pieradis, atceroties savus šofera laikus Rīgā, jautri, tāds Deja Vu fīlings, bet ļoti ļoti pozitīvā ziņā, jo prieks par Čārliju, viņš jau sen to bija pelnījis, jo ne tikai viņš man ir labākais pasniedzējs ever, kolosāls cilvēks, bet noteikti labākais bundzinieks, ko es pazīstu. Pateicoties Džefam Kolmanam, bija gods iepazīties ar Čadu Smitu no RHCP, šis ir baigi garš, īsts tornis, salīdzinot ar mums pārējiem.
Vakarnakts Pulp Fiction kinoseanss izcils, filma jau 10000x redzēta, bet enīvej joprojām iepriecina - kā Jums, draugi, ir ar to footmassage? Man tā aina ir visas filmas essence un Travoltas gaita un sejas izteiksme - hell yeah!
Man laikam uz pieres ir rakstīts, lai sievietes, kurām ir problēmas attiecībās, nāk man klāt un palīdzība tiks sniegta. Jau trešā meitene pēdējo mēnešu laikā, iepazīstamies un jau nākamajā mirklī es uzklausu, cik viņš ir tāds un tāds, cik forš ir tas satiktais džeks un ka viņš piedāvā precēties un cik ļoti izbesījis viņu ir tas un tas, nemazgā māju un vispār ir gatavais maita. Ko daru es? Uzaicinu ciemos, pasēžam, parunājam un viņas dodas prom smaidīgas un pozitīvi noskaņotas. Emmm, tas laikam nozīmē ko? Hvz! You tell me, hahahaha:D

Megaģitāristu, kā Gilberts, John 5 u.t.t. faniem varu teikt - šis te ieliek viņiem visiem, turklāt nevis ar to, cik miljons nošu nospēlē vienā taktī, kā iepriekšminētie, bet gan ar izcilu muzikalitāti, toni un dziesmu struktūru:

http://www.myspace.com/jeffkollmanband/music/albums/empower-devour-17429670


P.S.

-You know what they call a Quarter Pounder with cheese in France?
-A Royale with cheese!!!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?