balrogh ([info]balrogh) rakstīja,
@ 2009-07-02 01:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Drumming
Šodien, pēc 10h darbadienas (tādas būs arī nākamās divas) beidzot tiku pie sava Ludwig Classic Maple bungu komplekta, uh, līdz pusvieniem izspēlējos, būtu jau vēl, bet daži video mājās jāsaliek kompī un sāka parādīties nesaprotams nogurums. Toties izspēlēts un iemācīts viss NIN "The Downward Spiral" albums. Visinteresantāk, protams, gāja ar dziesmu "The Becoming", tomēr izdevās, pašam neliels prieks. Rīt jāpieķeras Fragile, tad rindas kārtībā "With Teeth", "Year Zero". "The Slip" es jau pirms kāda laika esmu apguvis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]karlis_i
2009-07-02 01:46 (saite)
nu re
un ta ka lai vairs nedzirdeetu no Tevis to niideeshanu "ai, visi citi ir krutaaki par mani, bungas jau nav man domaatas"

arii man, blje, likaas, ka ne shogad pabeigt skolu NAV reaali.
sakod zobus un viss buus, arii tad, ja reizeem liekas, ka njehuja nebuus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]karlis_i
2009-07-02 01:47 (saite)
vaardinjsh "ne" 3. rindaa ir lieks

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]balrogh
2009-07-02 02:29 (saite)
pag pag, neviens jau te neīd, otrkārt, tas, ka ir iemācīts viens CD, tas vēl nenozīmē, ka nu varu atslābt ar līmeni. C'mon, tu esi redzējis to pašu Ray Luzier, NIN jauno džeku? vecīt, viņi tādus kā es brokastīs ēd un pirms gulētiešanas izdirš. Es nekad neesmu teicis neko par "visiem citiem", es runāju par konkrētām personām un tur nu ir acīmredzami neapgāžami fakti! Ar zobu sakošanu Latvijā ir vienīgā iespēja kaut ko paciest.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?