Witch. snake. running ([info]bagdarama) rakstīja,
@ 2007-05-24 17:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:saguris
Mūzika:smth

par vakardienu

Ikreizi fascinē šīs vietas studentu uzņēmīgums un profesionalitāte.
Vakar biju uz 3MA Congress 2007: Experience Economy. Lai kā arī mani uztrauktu advertising un marketing ētiskās puses, šis ir tas gadījums, kad profesionalitāte ir atbruņojoša. Īpaši KaosPilots gadījumā (bet nu viņi laikam arī ir vienīgie, kas tik lielā mērā uzsver savu sociālo atbildību).

Vakarnakt apspriedām ar Alice reklāmas nepieciešamību, reklāmdevēju atbildību publikas priekša, uzņēmumu politiku utt. Iespējams, esmu naiva un cūciski atbalstu kapitālismu. No labām reklāmām var ķert kaifu, veiksmīgu mārketingu vērot no malas itin bieži ir patīkami (except Coca-Cola un McDonalds). Tas viss ir par degree of truthfulness and product safety.

Dažkārt tas viss kļūst neizturami liekulīgs un šķebinošs. Tad ir tikai viens jautājums: ko darīt tālāk? Pārtraukt visu šo bardaku un atgriezties pie pirmsākumiem? (well, neticu, ka mēs visi vienlaicīgi to varētu paveikt, galu galā, pasaule kļuvusi pavisam sīka un maziņa)

Ideālisms ir forša lieta. Tāpat kā art is everywhere koncepts. Īstena profesionalitāte, kas pārvēršas mākslā, aizrauj. Lai cik komerciāli arī tas izklausītos



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?