Valdis ([info]babnikss) rakstīja,
@ 2004-01-13 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Saspiests
Mūzika:Moby - Why Does My heart fell So Bad

Solījums...
tikko beidzu sarunu ar savu pat nezinu kā lai to nosauc sapņu meiteni ? Pat nezinu .. es par viņu īpaši nedomāju, bet man viņa patīk! Es viņu vienkārši dievinu tai brīdi, kad redzu! reizēm par viņu padomāju, bet neko daudz... tikai tajā līmenī .. Ka būtu ja būtu :) bērnišķīgi, bet tāds nu es esmu - BĒrNS
nu tad beidzu ar viņu sarunu, jo esmu viņu nobesījis līdz galam.. tipa.. ( interesanti zināt jau kuro reizi), bet nu viņa cītīgi uzstāja, lai es viņai lieku svētu mieru .. nu tāds viņai arī būs! tikai cik ilgi es noturēšos! atliks viņai tikai uzsvilp un es būšu pie viņas kājām! Viņa ir mana dieviete... Pati kautrīgākā meitene ko pazīstu , nu vienkārši mans ideāls... Un es iedomības kalnsgals esmu nepamatoti izvēlīgs.. jātiek vaļa no šīs īpašibas!
ņu tad viss... ceru noturēties ilgi ar viņu nerunāt...būs grūti bet nu vienreiz vajag!

līdz ar šo pasākumu es sev apsolu vairs nelīst FDM.lv chatā cik tad var tur tupēt cik gadi jau 3-4 nu vienkārši trakums...

Rītā obligāti skolā jaiet beidzot jāsāk runāt ar Džeriņu, vēl varētu ar Irbi kā ari vēl to jaukuminņum, kurai nezinu vārdu !! :)

Viss ar rītdienu uzsāku to ko norunāju ar klases biedru!

kļūsim par skolas lielākajiem babnikiem :D Vismaz kaut kāda jautrība!

fuck .. tiklīdz sataisīs Vannas istabu jāsāk krosiņš no rītiem močīt.. a to bljeg resnīts sāku palikt ( nu jau labu laiku kā)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?