axels ([info]axels) rakstīja,
@ 2005-01-06 00:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pasaule-mēma pantonīma aiz stikla,ņirbošos ekrānos,salstošu baložu acīs....
Kāds jautās-klau,ko Tu darīsi rīt?
Bet ko es darīšu šodien,šovakar,šonakt?
Ko es darīšu pēc mēneša,diviem,gada...ko es darīšu šeit?
Es smiešos par paša izdomātiem putniem-par to,kaa šie papīra baloži vēja nesti zudīs kartona mākoņu driskās.Es raudāšu par visu skaisti skumjo,par mīlētājiem,kuri zaudēs viens otru un salnas sagrābtiem ziediem,par gaišākajām atmiņām.Es kliegšu par svētajiem kariem,kuros nav nekā svēta un klusēšu par paša nogalētiem sapņiem.Es mīlēšu.Un nekad nepiedošu.Un piedošu ik brīdi.Es melošu.Es nožēlošu.Meklēšu.Zaudēšu.Celšu savas smilšu pilis.Es skriešu-no sevis un ļaudīm un vārdiem un cerību medniekiem,no ļauniem arlekīniem un laika.Es ķeršu-ķeršu ēnas un sārtas lapas un smaidus,smieklus,skūpstus...vienaldzības bultas un aukstus skatienus.Es gulēšu zem ēnu sagrauztiem griestiem un krītošām debesīm,zem radioaktīvas svelmainas saules un brūkošiem tiltiem.Reiz es gulēšu zem zemes.
Es maldīšos.Savā ticībā un garos,klusos gaiteņos starp kabinetiem nr.107...
.........Es nezinu,ko es darīšu rīt.Bet,ja mani pasauks-es iešu.Man nav citas izvēles,kā vien izvēlēties iet.Un zini kāpēc?
Es domāju,ka zini.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_rider
2005-01-10 16:51 (saite)
Es tev pat neccuksteesu - tu pats sapratiisi, ko es domaaju.
SSodien tu dziivosi, ssovakar tu dziivosi, pa nakti tu klluusi par to, par ko biji dzimis klluut - vien vai tu buusi briivais naktsputns, vai arii zvaigzznnu lasiitaajs?
Peec meenessa tu nebuusi mainiijies, tu nebuusi izkusteejies no savas vietas. Dienaa tu buusi tas, kas tu esi bijis jau katru dienu, naktiis tu mainiisies taa, ka miesiiga maate, ja arii reiz tevi pazinusi, vairs tevi nepaziis, katru nakti kaads cits.
Peec diviem meenessiem tu buusi tas pats, kas jau esi bijis liidz ssim. Vien dienaas arii tevi nepametiis nakssu smeldziigaa sajuuta.
Peec gada - tu buusi? Ja arii buusi, kas buus mainiijies? Tu varbuut buusi klluvis gudraaks, akadeemiski un dziivesgudraaks. Kurss to noveertees vairaak, es vai tu?
Es gribu rokaas tureet aizdegtu sveci, ar kuru aizdedzinaat taveejo, ja taa dzisiis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?