Just one of those days, when you look at people on the train or in the elevator and you wonder -
How do they find the motivation to keep on living? They're not pretty, they aren't smart, they haven't got much money, no aesthetics in the immediate surroundings, crappy weather, a country that is going down the drain - yet still they get up every single morning, some smile, others cuss, but they keep on living...with no apparent purpose or reason.

Comments

Tu gan esi iedomīga persona.
^_^
kam negadās :P
Cilveeks taa buuveets, ka labos apstaakljos vinjsh atslaabst. Gruutos laikos var labaak izjust dziives garshu ;)
Kas attiecas uz dziives meerkji, tad tur, cik zinu, neviens neko peed.laikaa nav mainijis - turpinaat uztureet un speecinaat savu sugu :)
tobiš neglītie, muļķi un trūcīgie spēcina savu sugu :P
Idiocracy rules!
Yup, visi indiviidi, iznjemot tos, kuri nespeej straadaat un kko razhot/radiit/paliidzeet citiem, stiprina muusu lielisko sugu. Tas, ka lielais vairums indiviidu ir mulkji, naak sugai tikai par labu - vinji neuzdod liekus jautaajumus, negrauj varas piramiidu (taatad nodroshina attiistiibai nepiecieshamo stabilitaati), dara garlaiciigaakos darbus, utml. Vinjiem vienmeer jaabuut vairaakumaa, jo, ja vairaakumaa buus sapnjaini, no realitaates atrauti gjeeniji, tad visa civilizaacija aatri vien beigtos.
Beer.
that is an excellent theory!
so what's YOUR purpose or reason?
to find one

Cilvēkiem nevajaga iemeslu dzīvot. Motivācija mazām lietām ir mantrausība, iztapība (people-pleasing), skaudība / atriebība vai kāre pēc komforta / laimes.

Nav tā, ka dailē un / vai intelektā ierobežotie ļaudis būtu diži atšķirīgi no pievilcīgajiem un veiksmīgajiem. Jā, viņi skaskaras ar citādākām problēmām un sasniedz alkstamās emocijas atšķirīgos veidos. Tomēr nedomāju, ka emocijas, pēc kurām viņi dzenas, ir globāli atšķirīgas. Vismaz esmu droša, ka mērķa emocijas nekorelē ar augstāk minēto cilvēku segregāciju
tobiš viņi tā pat sevi novērtē par skaistiem un gudriem, un motivē sevi idzīvot tikai citādākā skalā? ar zemākām robežām?

man liekas, ka tu esi sasniegusi tā saucamo absurda apziņas stāvokli, par ko runāja Kamī. funny feeling, isn't it?
interesanti - Kamī to uzskatīja par labu iemeslu pašnāvībai, bet patiesību sakot - es viņu nesapratu.

aivvv

alus ir visnotall primaari - nevar grimam nepiekrist bet es teikssu veel taa - a ja nu tur peectam alus nav? vai tas vien nepadara sso dziivi veertu dziivot?

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba