tukšums

Ek, šodien kaut kāda radošā sanāksme kur vajadzēs sniegt kaut kādus priekšlikumus par avīzes attīstību a vot aizmirsu vakar ko izdomāt un mūza vispār nenāca, vismaz ne par šo tēmu, liekas viņai nospļauties par NRA.
Vienkārši šodien nav garīgais, vakar bija tīri normāls, bet šodien kaut kā vēmiens nāk no apziņas ka vajadzēs vispār domāt un runāt, varētu paslēpties kādā alā un nelīst laukā pāris gadus...

Somebody please give me a mental shock!!!

Comments

emigrējam uz Marsu???

Sen jau vācu komandu,kas varētu turp doties :)

Sagaidīt saullēktu Lielā Marsa kanjona malā
(Starp citu, tas ir lielākais Saules sistēmā atklātais kanjons)
ooooooh!
vari mani pieskaitīt ;)
darīts

:)
NRA is a complete shit! Viss tas kantoris laikam ir Lembergam kabatā un Diena par jums ņirgājas, savā ikdienas komentrārā jūs saucot par "Cietuma Balsi". Bet iespējams, ka tas tomēr ir labākais materiāls no visa, jo pārējo aizpilda slavenību ņemšanās visādās "Saldajās dzīvēs" un absolūti murgi "Vakara ziņās". Kvalitātes nav un tāpēc neviens jūs par to neciena. Bet nekas jau nemainīsies, jo tur strādā tikai alkoholiķi, kam viss pie dirsas.

I hope it was shocking enough :P

Bet nu ja nopietni, tad jāapsver iespēja, vai ir vērts kaut ko vispār bīdīt, jo kā jau mēs zinām, nekāda nopietnā attīstība tur nespēj notikt tāpēc, ka neviens nevēlas ņemties. Visiem ir ērti tā kā ir. TOMĒR, ja gadījumā kāds tomēr vēlas ko darīt, tad iesaku izvērst mārketinga atpazīstamības kampaņu, piedāvāt laimēt kādu jauku auto tiem, kas abonēs jūsu izdevumus, izvietot visā pilsētā un tv reklāmas par to cik mums viss labi, pārdizainēt izdevumu maketus utt, lai cilvēki atkal paskatās tajā virzienā. Vienkārši sēžot uz pakaļām nekas nenotiks - tā arī sapulcē vari pateikt.

:)
eh...tu mani centies iedzīt depresijā?
un man jau likās ka tikko izpruku cauri...grrrummmm
you asked for a shock... :P
the shock came too late, already after the meeting where some things seemed fine and good and then I read this and it put me back down in the gutter :(
bļin moš jāuzmācas Jānim atkal vai tomēr jūs paplašinieties vai ne...
oh.... I am terribly sorry about the mistiming... :(

but dont be so upset. things are never as bad as they seem ;) un uzjautā Jānim gan.

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba