the agony!

aš kas būtu domājis, ka atrast mazu dzīvokli īrēšanai par iecietīgu cenu būs tik grūši...
man jau acis drīz izkritīs no pieres no sludinājumu lasīšanas un mēle samežģīsies no bezjēdzīgas zvanīšanās...

Comments

Oj, starp citu, pastāsti, ja vari, kādā rajonā un par kādām cenām Tu meklē. Man arī pēc pāris mēnešiem būs aktuāli, tāpēc interesanti, kāda ir situācija.
situācija ir ļoti sūdīga! vot!
principā mazu dzīvoklīšu nav. ir tikai visādi ūķi ar tualetēm pagalmā un bez iespējām nomazgāties. tad vēl figurē piedāvājumi ar iespējām par bešenno naudu īrēt vienu istabiņu daudzistabu dzīvoklī, kur aizslēgts viss izņemot tavu istabu... nu tur līķus un kontrabandu laikam glabā. tad vēl ir sastopami normāla paskata dzīvoklīši, kas maksā daudz par daudz, lai normāli cilvēki to varētu atļauties. un vēl pilns ar fiktīviem piedāvājumiem.

principā reāli ir iespējams dabūt tikai lielus dzīvokļus par astronomiskām summām, jo tie nevienam nav vajadzīgi.

bet tā jau vispār saulīte spīd un laiciņš jauks....
kur tu redzi saulīti? man te lietus un mākoņi aiz loga...bet tas tik tā par laikapstākļiem :D
iespējams ka pat vienu dzīvokli tikšu apskatīt ceturtdien, bet ar nav īsti skaidrības cik liels 'ūķis' jo norādīts ka ar 'daļējām ērtībām' - interesanti kura tad daļa ir ērta un kura ne? teiksim tualete ir un diezgan ērta, taču tai nav jumta? vai ir dušas kabīne pagalmā tik jāgaida kad līst lietus lai nomazgātos?
Man liekas, ka Inx pārspīlē.

Bet principā ir tā, ka visus 1istabas dzīvokļus savāc pensionāri. Pie tma viņiem cena ir kaut kādā matemātiskā progresijā palielināta salīdzinot ar to platību.

Bet galvenais nevajag padoties - ar laiku viss izdosies ;)
Atis saka:
Inx nepaarspiilee. Mees nesen mekleejaam dziivokli vienai koleegjei. Ir tieshi kaa Inx saka. Situaacija labaakajaa gadiijumaa ir vnk suudiiga sliktaakajaa - bezizejas (atkariigs no mekleetaaja maka biezuma).
Pēc pieredzes gan ieteiktu atmest zvanīšanos pa sludinājumiem un atcerēties par visiem radiem/draugiem/kaimiņiem utt. un izmantot viņus. Pašlaik izskatās, ka tas ir viens no reālākajiem variantiem kā tikt pie dzīvokļa par saprātīgu cenu. Savādāk visi ieskrējušies uz naudas raušanu.
ow well - daži to izdara trīs stundu laikā, dažiem tas var prasīt vismaz mēnesi :)

varu vēlēt tikai veiksmi - pa - a mētei kredītu atmaksāji ?
ek? kas bija tā pēdējā frāze? vai es mātei atmaksāju kredītu?
tad atbilde ir noteikti ka vēl ne, jo man nav kabatā 5000Ls :PP kas visnotaļ arī ierobežo manu dzīvokļa īres maksas apjomu...
bļeģ, tu dirsa!!!! kā tev nav kauna šādā brīdī Axai atgādināt par kredītiem!!!!???

bļe, ka es tikšu tev klāt...
Ak vai. Cik piemīlīgi.
Aš apžilbina ar starojošo pozitīvismu.
:D:D:D:D:D:D:D

kā es apsmējos :))))

Nu, bet, Inxiņš!!!! vai tad tā drīkst????
:DDD
Nu nesatraucies Inx, man kredīts tā pat nepazūd no prāta, tā kā Žaņa neko jaunu man neatgādināja ;)
Taču jebkurā gadījumā ja tev parādās 1000Ls un tu tur ievācies garantēju ka atradīsi istabas biedrus pat ja tie gadījumā neizrādīsimies mēs :)
:DDDDDDDDDDDDDD

Nezinu, kapēc, bet,kad ieraugu šo Inxa postu, man atkal sākas histēriska smieklu lēkme

:DDDDDDDDDDDDD
Aha, es arī ik pa brītiņam palūkojos un paņirdzu :D
jap, man ar, tikai laikam tagad būs jāuzmanās ....
Atis saka:
"ROFLMAO!"
nē nu man prieks ka visi ir uzjautrināti...izņemot tos kuri nevar atrast dzīvokli un ir iedzīvojušies parādos...bet jebkurā gadījumā vakar bija varavīksne, kas ir laba zīme ;)
kā jau nospriedām - spēlei būs būt, bet par dzīvokli nesatraucies - kad vajadzēs, tad būs, un nav jau tā, ka tev nebūtu kur dzīvot. viss nokārtosies ar laiku. tākā principā viss ir kārtībā, un ja neiesprings, iespējams, nokārtosies vēl ātrāk.
nav tik neiespringti Žaņ kā tev liekas, tas ir steidzīgi atrast dzīvokli lai tītos prom no senčiem, bet spēle šajā ziņā kaut gan būs atrodas manā darāmo lietu listē visnotaļ ne topā...

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba