augsa_leja ([info]augsa_leja) rakstīja,
@ 2018-06-16 23:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Vienas no lielākajām problēmām pašlaik ir Krievija. Precīzāk – Putins. Viņš jau kopš 2014. gada februāra okupē Ukrainu.

Viņš jau 2008. gadā daļu Gruzijas okupēja. BET tas gan bija tikai neliels eksperiments, lai noskaidrotu, kā pasaule reaģētu par tādu okupāciju. Pēc daļējas Gruzijas okupēšanas, neviens neko neteica PAR ŠITĀDU PADARĪŠANU. Neviens tam uzmanību nepievērsa.

Tad viņš saprata, ka viņš bija atradis strādājošu pieeju citu valstu okupācijai – vispirms ir jāiesūta algotņi, kas destabilizē situāciju valstī, tad ir jāiesūta sava armija, jeb "miera uzturētāji" un beigās atliek tikai sarīkot referendumu, un tad aneksēt valsti.

Pēc notikušā "Euromaidana" tika gāzta Janukoviča valdība, kas bija uzticīga Kremlim un tās vietā nāca cita, kas vēlējās pievienoties Eiropas savienībai. Putins to nevarēja pieļaut un tāpēc, pilnīga haosa laikā, Krimā, viskrieviskākajā Ukrainas daļā, iesūtija algotņus, kas destabilizēja situāciju pussalā un tad, ieģērbdams savu armiju formastērpos bez piederības zīmēm okupēja Krimu.

Vēlāk viņš arī izveidoja "referendumu" par pievienošanos Krievijas Federācijai un aneksēja Krimu. Tad viņš centās izdarīt to pašu ar Ukrainas austrumiem, Doņecku un Luhansku, tomēr šoreiz Ukraiņi cīnījās pretī.

Putinam vairs neizdevās okupēt Ukrainu ar algotņiem. Viņš sāka ievest pats savu armiju, ar ko viņš noliedza jebkādu saistību.

Putins nekad neuzvarēs jo vins ir smirdigs krievu liliputs ;Dd vins drosivien pats sev dibenu pec kakasanas nevar noslaucit xD xD haha stublie krievu okupanti xD vini pat vairs komunisti nav, vnk kkadi socialistiski geji ;D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?