18 August 2017 @ 12:06 pm
 
es, skatoties uz jūsu cepienu, izlēmu palasīties, par ko tas viss.
nesaprotu, kā jums viņš var tā kāpj virsū uz nerviem, ja man gāja grūti to rakstu pat atrast.
bet nu neko - diezgan smieklīgs, man patika.
 
 
( Post a new comment )
helvetica[info]helvetica on August 18th, 2017 - 08:00 pm
Re: Bullijošana
es no savas puses lūgtu piebremzēt ar "dzēlīgu-trāpīgu" daļu - īsti nesaprotu, kāpēc kādas personas izvēle publiskot savu dzīvi un ikdienu būtu kaut kas tāds, par ko vispār kādam vajadzētu cepties vai dāļāt derogatīvus apzīmējumus. Tikpat trāpīgi un dzēlīgi varētu teikt, ka sievietes ir tik neaptēstas, ka dodas iepirkties Drogās un Maksimā, muahahaha.
Ceha teksts nav cepšanās vērts, piekrītu, bet diezgan debili ir piepisties cilvēkiem par lietām, kas nav piepišanās vērtas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on August 18th, 2017 - 08:36 pm
Re: Bullijošana
Kā jau teicu - es uzskatu, ka ceha izņirgtā parādība ir simptomātiska un atspoguļo daudz nopietnāku, nekādā ziņā ne atbalstāmu kolektīvās un individuālās psihes sapisienu līdz pašām dzīlēm; iespējams to nevajag izņirgt, bet atbalstīt - vēl jo mazāk. Tagad nav nedz laika, nedz motivācijas; ja uzradīsies - eksplicēšu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
helvetica[info]helvetica on August 18th, 2017 - 08:46 pm
Re: Bullijošana
nu, redzi, un te mūsu domas dalās, jo tas, kas tev ir "sapisiens", man ir ierindas fakts un tā ierobežošana robežojas jau ar daudz nepatīkamākām "brīvību ierobežošanām", pret kurām gan man, gan tev noteikti būtu iebildumi. Pie reizes arī piemetināšu par vīru bildi, ko ceha komanda ar šo ierakstu mālē, un tā arī ir pilnīgi greiza un aplama.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on August 18th, 2017 - 09:06 pm
Re: Bullijošana
Ai, man negribas tajā visā šļurā piesaukt "ierobežošanu", jo nu, piedodiet, kuru īpaši ierobežo tas, ka starp simtiem patiesu & liekulīgu aplaudētāju un tūkstošiem vienaldzīgo ignorētāju pagadījies viens anonīms poručiks, kurš nokliedzies - "nē, bļa, tu savās bildēs neizskaties pēc fejiņas ziedpumpurā, tu izskaties pēc ganībās palaistas govs"! Protams, vonnabī fejiņām ir visas tiesības bildēties, un - vismaz pēc manas saprašanas - apkārtējiem uz šīs kaislības publiskajām izpausmēm ir tiesības reaģēt saskaņā ar savu gaumi un audzināšanu. Neviens netaisās aizliegt bilžu miljonu publiskošanu soctīklos, un ļoti ceru, ka neviens arī neuzskata par aizliedzamu nedz patikas, nedz nepatikas, nedz vienaldzības paušanu par šīm bildēm.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
helvetica[info]helvetica on August 18th, 2017 - 09:08 pm
Re: Bullijošana
bet tu zini, ka savi fanu pūļi un savi apspļaudītāji ir pilnīgi visiem, ne tikai pumpurfejiņām, nedz sūrajām avangardistēm etc. Tā ir kolektīvā iecietība un daudzveidība.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on August 18th, 2017 - 09:33 pm
Re: Bullijošana
Nu, a par ko ta es, ja ne par to pašu?
(Reply) (Parent) (Link)