01 September 2016 @ 12:45 pm
 
man patīk lasīt, kā cibas mammas stāsta par brīnumiem, kas pēkšņi ir jāizdara uz nākamo dienu. nu tur - vienpadsmitos vakarā paziņo, ka vajag tādu dziju vai šitādu tērpu.

bet - tas ir tikai bērnu aizmiršanas vai tomēr skolotāju dēļ? vai tad e-klasē to neraksta? vai dienasgrāmatās? (starp citu - ir vēl dienasgrāmatas?)
 
 
( Post a new comment )
putnu novērotājs[info]_re_ on September 1st, 2016 - 02:22 pm
imho, lielākoties ir bērnu aizmiršana. varbūt pāris reizes ir bijis, ka uz rītdienu vajag mazas, izkaltētas krūmu lapas, bet iepriekš bija ziņots, ka vasarā jāvāc dabas materiāli.
tikko pabeigtajās pirmajās 3 klasēs bija gan e-klase, gan dienasgrāmata (tajā pārsvarā raksta tikai bērns, cik nu viņš uzcītīgs ir, tik ir), gan ik dienas e-pasts no klases audzinātājas ar rītdienas uzdoto (tā bija konkrētās skol. iniciatīva, baigi ērti).
lielākajam (8. klasē) dienasgrāmatas vairs nebija, tikai e-klase. šajā vecumā jau nu noteikti ir paša bērna atbildība, skolotāji laicīgi iedod informāciju. tā kā nedomāju, ka man pamatskolā vajadzētu čekot uzdoto vielu, tad tikai no bērna atkarīgs cik laicīgi un vai informēs vecākus par stundām vajadzīgo, tāpat arī ar laikā paveicamajiem darbiem un projektiem.
(Reply) (Link)