18 December 2015 @ 03:41 pm
 
un, mīļā ciba, vairs nekādu čīkstēšanu, ka Kaut Ko Gribas, sapņošanu un mērķu sasniegšanu aizmirstam. jo - kā mums māca šodien atklātais dokuments jeb laulību apmācība:

"Vēlmes - viss, bez kā cilvēks var izdzīvot"
 
 
( Post a new comment )
meness_berns[info]meness_berns on December 18th, 2015 - 03:47 pm
Novilciniet gaidīto baudu un ... maksājumu! Atvaļinājuma gaidīšana, pludmales un laisku rītu iztēlošanās var būt pat skaistāka par pašu atvaļinājumu. Tas pats princips strādā ar pirkumiem - gaidīšanas prieks tiek paildzināts, krājot naudu un iztēlojoties sevi baudām jauno pirkumu. Turklāt gaidīšana sniedz intensīvākas emocijas kā atmiņas par notikušo. Un esam taču pieredzējuši - novilcinot pirkumu, pēc brīža atskārstam, ka bez tā varam iztikt.
(24. lpp.)
(Reply) (Thread) (Link)
.[info]kaplacis on December 18th, 2015 - 03:48 pm
Tas vnk nevar būt nopietni, kāds tur troļļo
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
François Pignon[info]pinjons on December 18th, 2015 - 06:58 pm
Tieslietu ministrija par šo šedevru ir izgrūdusi 4 štukas jerviku.
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on December 18th, 2015 - 03:48 pm
šis tomēr arī ir spēcīgi. man mācīja, ka labāk netērēties sīkumiem, bet gan sakrāt kažokam vai ķirbjiem, piemēram, bet, ahā!!!, izrādās, tas nav pareizi:
Ieprieciniet sevi ar vairākiem sīkiem pirkumiem retu un dārgu pirkumu vietā! Tā kā nauda ir ierobežots resurss, beigu bilance liksies tīkamāka, ja sevis iepriecināšanai tērējamo naudu atvēlēsiet nevis vienam lielam pirkumam, bet ik pa brīdim palutināsiet sevi ar ko jauku - kafiju ar draudzeni, pikniks kopā ar draugiem vai romantiskas vakariņas.
(Reply) (Parent) (Link)