14 December 2015 @ 11:29 am
 
lai man nesanāk kā ar zsv kēksu, kur, izrādās, Barbala ir izcilnieks un deva man labus padomus jau PĒC pagatavošanas, jautāšu pirms šīvakara gatavošanas - kāda ir jūsu labākā piparkūku mīkla?
un ar "labāko" es saprotu izcilu kraukšķīgumu, medus klātbūtni un kušanu uz mēles.
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on December 14th, 2015 - 11:50 am
bet tie ir tādi mīksti sačukstināti tauki? resp - es varu vienkārši ņemt sasaldēto cūku no saldētavas un čurkstināt laukā taukus, vai tas tomēr ir kas specifiskāks?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Strēlniece[info]str on December 14th, 2015 - 12:00 pm
specifiskāks ( kausē jau iekštaukus, ne speķi) , bet man liekas tirgū ir dabūjami
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on December 14th, 2015 - 12:01 pm
paldies! zvanīšu tēvam - zinu, ka viņš sēnītes cep šitādos kaut kur dabūtos mīkstos smērīgos cūktaukos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rūsganais sprakšķis[info]mufs on December 14th, 2015 - 01:17 pm
Rimi kautkur pie pastētem un tādām lietām.
vien bij škrobe,ka dēļ divām karotēm 10x vairāk jāpērk, bet tad mēs atcerējāmies par zīlītem...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on December 14th, 2015 - 01:57 pm
a kā zīlītēm var iedot tāds konsistences taukus, ko?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rūsganais sprakšķis[info]mufs on December 14th, 2015 - 03:01 pm
samaisa ar auzu pārslām!!
(Reply) (Parent) (Link)