22 January 2015 @ 01:57 pm
 
es tomēr nesaprotu, ko var cepties - kotletes, minets, dzimumu lomas, nezināšanas par ledusskapi. es pat vairs nespēju lasīt visus komentārus ar pamatojumu, ka vīrieši ir savādāki.
nu, jā, viņiem ir krāns un pārsvarā nav pupu, bet
katrs cilvēks ir radīts tā, ka spēj par sevi parūpēties.
ģimene un attiecības, protams, padara sadzīvi vienkāršāku, bet tā neatceļ normālu pieklājību, jēgpilnu izpratni pret mājas lietām un cieņu.

kaut kur pie Mufa skanēja komentārs - nu bet mēs sarunāsim, ka sestdienās grīdu mazgā vīrs, 8 reizes atkārtošu, un pēc tam jau pats izdarīs.
bet
kur paliek - ieraugu, netīra grīda, izmazgāju??? vai - ieraugu, netīra grīda, sāp galva, mīļais, izmazgāsi? vai - ieraugu, netīra grīda, sāp vēders, mīļā, izmazgāsi?
 
 
( Post a new comment )
barbala[info]barbala on January 22nd, 2015 - 03:01 pm
jā. cepiens pārsteidza, es gan visu nespēju izlasīt.
man par laimi ir bieza āda uz sadzīviskiem jautājumiem un pie secinājuma "grīda netīra/abi noguruši/kuram kārta" droši vien, ideja būtu "paklau, iedzeram vīnu un rīt padomāsim", bet es zinu, ka tā ir margināla pieeja un ārpus kaucmindiešu goda kodeksa.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on January 22nd, 2015 - 03:04 pm
vai "pamīlējamies un rīt padomāsim" ;)

(marginālās idejas ārpus kaucmindiešu kodeksa ir pats jēdzīgākais, jo galvenais, ka apmierina visus mājsaimniecībā dzīvojošos)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on January 22nd, 2015 - 03:08 pm
es neuzdrošinos publiski rakstīt ko tik neķītru! :)

bet jā. tieši tā.
(Reply) (Parent) (Link)