13 November 2014 @ 04:05 pm
 
draugi,

ja pie jums atnāktu spainis brieža (es nezinu, precīzi, kādi gabali, jo atnāks tikai pirmdien),
kā viņu vislabāk pagatavot un saglabāt?
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on November 13th, 2014 - 04:11 pm
hā, nu nē. es gribu savu pirmo briedi lepni pats sačakarēt, pfu, pagatavot!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
oblica[info]oblica on November 13th, 2014 - 04:21 pm
Nu, es regulāri to gatavoju. Visādos veidos. Vislabāk man patīk steiks, protams.
Rostbifu var taisīt.
Var vienkārši samalt, pielikt cūkas treknumu bišku un taisīt "makaroni po flotski", ja nekas nesanāk. :))
Viss atkarīgs no tā, kas tie par gabaliem tai spainī.

Galvenais ir nepārcept - atstāt, lai vidū ir tāds rozīgs, bez asinīm, bet tomēr rozīgs. Citādi būs baigi sauss.
(Reply) (Parent) (Link)