30 June 2014 @ 03:09 pm
 
manī ir ārprātīga nepatika pret cilvēkiem, kuri, izvārot rīsus/griķus maisiņā, piedāvā tos likt uz šķīvja pa taisno no maisiņa. man pat kolēģes tā dara. bet it kā normāli cilvēki.
 
 
( Post a new comment )
zintish[info]zin on June 30th, 2014 - 11:58 pm
izvāram rīsus (maisiņā, ar garšvielām), izķeksējam maisņu, pārgriežam, uzliekam rīsus uz šķivja un ēdam.
man domāt, ka ja tos rīsus ar neko citu pēcāk neapstrādā, tad jamos arī no maisiņa atsevišķā kopbļodā neliek. tip ja garšvielas = pie vārīšanas un sieru uzakaisa uz uz šķīvja esošiem (sviestu rīsos, priekškam).
estētika psaniedzot citiem? nu protams, viesībās tos maisiņus galdā jau necels, bet ikdienā ir kā ikdienā
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 1st, 2014 - 09:10 am
nekad neesmu sev pati bez starptrauka likusi uz šķīvja neko no maisiņa un tam ar estētiku diemžēl nav nekāda sakara, bet gan ar garšīgumu. vismaz manā galā. pie tam - kā no maisiņa izķeksēt ārā? elle un indija!
(Reply) (Parent) (Link)