16 February 2023 @ 04:01 pm
 
ja jums būtu labas trīs nedēļas laika vasarā, kur jūs gribētu paceļot, ja starta punkts ir Umbrija Itālijā? ar / bez mašīnas, ar / bez vilcieniem, ar / bez avio. protams, budžeta varianti.
 
 
( Post a new comment )
barbala[info]barbala on February 16th, 2023 - 02:13 pm
Umbrija ir centrs, no tās var atkārtot Toskānas daili uz dienām piecsešām, bet tad nošaut lejup, gar stulma virspusi uz Neopoles līci, pretī Kapri. Ja pat uz KApri nesanāk nokļūt (nelaicīgi pērkot biļetes, tās bija nekaunīgi dārgas), tad pāris dienas pavadīt ap Positano vai mazajā miestiņā Nocelle ir lieliski un var turpināt tālāk Amalfi krasta izpēti.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on February 16th, 2023 - 02:19 pm
oooooo, very good! es tieši par Positano skatījos un vispār domāju par Amalfi, bet - ja esmu bijusi Činka terrā, vai vispār vajag :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on February 16th, 2023 - 02:55 pm
nu ja jums būs mašīna, tad brauc uz/gar amalfi, izkāpelē positano, aizairējiet uz Grotta dello Smeraldo, (iespaidīgiņi); pa ceļam izkāpelējot vēl visādas dievu un citronu takas nobrauciet līdz apmēram Tortotra Marina, caur Kalibriju un Basilicata uz Leči, Brindži un Bari. Ā un Matēra, tā arī vēl ir īpaša.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on February 16th, 2023 - 03:12 pm
pierakstu pierakstu pierakstu!
Matērā rādās daži labi mīlīgi airbnbiji, jau pirms pāris dienām iemetu acis.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
puukas kuukas[info]piene_ne on February 28th, 2023 - 07:12 am
ja uz Matēru, tad noteikti arī Alberobello trulliem, nojaušu, ka jūsu ģimenei tās hobitu mājas varētu patikt :) un ja Puglia, tad seafood. un food in general.
Pati zābaka apakša/papēdis ir diezgan trashy industriāla lielākoties. Lēti būs, bet vai ir tā vērts. Arī Eolu salas piemēram es ietiektu sākot ar oktobri, ne ātrāk, lai gan manuprāt Stromboli is the must seismiskās aktivitātes dēļ.
kur tieši Umbrijā būsiet? mans bf ir no Perudžas, skaista pilsēta ar daudz hidden gems. tad vēl no favourites pie Asīzes tur ir lieliskie pauguri ar wild horses, ja gribas dabiņu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on March 2nd, 2023 - 05:08 pm
O, nobukoju tikko Perudžu!
(Reply) (Parent) (Link)