16 February 2023 @ 04:01 pm
 
ja jums būtu labas trīs nedēļas laika vasarā, kur jūs gribētu paceļot, ja starta punkts ir Umbrija Itālijā? ar / bez mašīnas, ar / bez vilcieniem, ar / bez avio. protams, budžeta varianti.
 
 
( Post a new comment )
[info]ernuerna on February 16th, 2023 - 12:42 pm
Toskāna un Slovēnija. Kerkīra.
Tu Itālijā esi vairāk bijusi un labāk zināsi, bet man nupat samācija, ka plānotajam aprīļa izbraucienam uz Milānas pusi nevajag tērēt naudu un nervus auto īrei, viss ērti un viegli izbraucams ar vilcienm un autobusiem.
(Reply) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on February 16th, 2023 - 01:46 pm
Varu piekrist. Tiesa, Trenitalia ir savas kaprīzes un īpatnības (ramdon streiki, remonti, ļaužu masas). Bet jā, vilciens ir labi.
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on February 16th, 2023 - 02:22 pm
o, jā, ziemeļi tikai ar vilcienu! ir bijis gan gadījums, kad mēs ar trim bērniem, vienu piesietu pie vēdera, iestigām uz 7 stundām mazā stacijā streika dēļ (beigu beigās izrēķināju, ka ar visu braucienu pirms un pēc streika, bērns man ir bijis pie vēdera vai klēpī 12 stundas, āāāāā), bet tik un tā es esmu pro vilcieni Itālijas gadījumā. tur vajag nokačāt trenitalia aplikāciju un dzīvot, bēdu nezinot :)

bet! es gribu vairāk uz dienvidu vai vidu pusi, un tur, lūk, ziemeļu vilcienu prieki nav tik labi. pie tam - mēs Umbrijā dzīvosim uz trim nedēļām mazā mājiņā bez vilciena, tā kā mašīna būs tikuntā
(Reply) (Parent) (Link)
mākonis debesīs[info]negaisiic on February 16th, 2023 - 05:32 pm
Es pilnīgi noteikti par Slovēniju - te ir skaisti, un garšīgi un ērti visur nokļūstams! :)
(Reply) (Parent) (Link)