03 January 2023 @ 01:30 pm
 
vēl nedēļa. bērniem jau pankūku diēta, ik pa brīdim visādi jocīgi ēdieni lielajiem (tom yum ar makaroniem, piemēram) jeb noēst visu, kas mājā ir.
vēl nedēļa. jaunākais šodien pēc pašiniciatīvas izsūca zem visām bērnu gultām. malacis.
vēl nedēļa. lielākā daļu mantu jau ir kastēs un uznestas bēniņos. paliek tikai nepieciešamākais, bet ar to vislielākās problēmas - šķiet, ka nepieciešams vēl ir tik daudz. lai gan. visu uz pēdējo atlikt nevajadzētu. kā vispār organizēt pēdējo nakti? elle un indija.
vēl nedēļa.
 
 
( Post a new comment )
f[info]f on January 3rd, 2023 - 08:14 pm
vai nu jums ir baigās prasmes nodrošināt sev komfortu, vai arī jums priekš komforta neko nevajag, citu variantu man nav :)
(Reply) (Thread) (Link)
f[info]f on January 3rd, 2023 - 08:14 pm
lai varētu doties tādā ceļojumā, t.i.
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on January 3rd, 2023 - 08:39 pm
man domāt - neko nevajag. esam daudz “trenējušies”, ceļojot tikai ar rokas bagāžām.
galvenais - lai kurpes ērtas.
(lidojam ar mugurenēm, viena drusku lielāka kā parastā skolas soma, bet tikuntā ceru uz maz-mantu-sapakošanos)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]polija on January 4th, 2023 - 07:07 pm
jā - ierastā lieta ar tiem braucieniem, ka "jāapēd viss, kas var sabojāties pa to laiku". Bet nu ceļojot uz vairākiem mēnešiem - tas jau ir whole new level :D
Bet tik maz mantu?
Mēs 2021ajā gājām no Lepājas līdz Nidai ar bērnu 4as dienas (nu kopā no mājām prom bijām nedēļu), man bija milzonīga mugursoma. Un vēl bērnam kaut kāda mana vecā mazā mugurene (skolas somas izmērā). Bet tad bija +33C bezmaz visu laiku, attiecīgi varēja iztikt ar ļoti maz un plānām drēbēm. Un iešanas drēbes katru vakaru mazgāju ar rokām, pa nakti žāvēju un tad no rīta vilkām atkal..
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on January 5th, 2023 - 09:08 am
mēs braucam prom uz gadu un pārsvarā uz siltajiem klimatiem, no drēbēm ņemsim līdzi ļoti maz. ar pārējo esam iemanījušies, kā kompakti un "tikai-pats-svarīgākais" salikt
(Reply) (Parent) (Link)