06 April 2022 @ 02:01 pm
 
un vēl.

pagriez otru vaigu, gudrākais piekāpjas, pret ļaunumu ar labumu, nestājies pretī ar tām pašām zemiskajām metodēm, utt.

tas vairs nestrādā. morāles kompass ir salūzis. kāpēc mēs esam tie gudrie? tie ētiskie? vienu atombumbu uz Maskavu, un lieta darīta, vai ne? bet dzīvē es zinu, ka nespētu nogalināt pat nevienu no Bučas slaktētājiem. man liktos, ka katra, katra dzīvība ir no svara. un šī domāšana vairs nav ilgstspējīga. tā neder izdzīvošanai.

man ir pazudis labā un ļaunā pasaules balanss.
 
 
( Post a new comment )
[info]polija on April 7th, 2022 - 03:23 pm
Hm - es nrunāju par nāves novēlēsanu bērniem vai tml. Es runāju par konkr'tiem cilv;ekiem, kas šobrīd dara un apzināti atbalsta tās zvērības.
Un arī 10 gadus vai 8us piesaukt ir bezjēdzīgi! Visa tā vaimanā;sana, kur jūs bijāt agrāk. Sanāk, ka ja Tu visu savu dzīvi neesmi lamājis visus krievus vai Krieviju, tad tgd sēdi stūrīti un paklusē?
Piekrītu au - ka nu mēs spriežam pēc Rietumu vērtībām. Bet viņeimtās Rietumu "vērtības" ir pie d****. A kāpēc neorganizēt karu, ja to var darīt? Kurā brīdī Krievijā ka'dam ir interesējusi tautas labklājība? Ies bojā karā? Sadzemdēs vēl! Ies bojā mājās, jo veselības aprūpe un vis spakaļā? Sadzemdēs vēl!
Galvenais pareizi nozombēt savējos - lai visi justos kā aizstāvji, kā glabēji, kā varoņi. Un kamēr to mašīnu neapturēs, tā brauks. Un ne jau ar rietumu vērtībām un sankcijām tur kko apturēs. Tā valsts ir liela, ja arī finanses peigriezīs Rietumi, tad tāpat atradīs veidu kā izspiest sulu vēl no iedzīvotājiem. Un propaganda to pagriezīs vēl tā, ka babuškas skries savus pēdējo naudiņu atdot. Vkr dzirdēju labu runu, ka visas tās sankcijas - mēs domājam, ka tās varētu strādāt, jo ķip mum strādātu. Tur tautai nav teikšanas, nav varas, tur NAV demokrātija, tur nekas no tā visa, kas strādātu šeit, nestrādās.
Vnk kā jau minēju - ir ļoti daudz starpposmu starp nevainīgo krievu bērnu slepkavošanu Krievijas teritorijā un miliāru palīdzību Ukrainai (reālu militāru palīdzību Ukrainas teritorijā, nevis tikai ieroču piegādēm), un tos vajag izmantot, nevis par katru lietu kliegt, ka tas izsauks WW3 un atomkaru. WW3 jau ir sācies un atomkaram Putinam iemeslu nevajadzēs. Ja gribēs uzmest to bumbu un būs pietiekami glupi sabiedrotie, kas būs gatavi paklausīt, arī uzmetīs. Un nospļauties viņam būs par sekām (vai iemesliem).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on April 7th, 2022 - 06:36 pm
Jūs uzskatāt, ka šādi starpposmi ir, es uzskatu, ka to nav. Ka Krievija ir jānospiež zemāk par zāli tiktāl, ka Putinam pašam gribēsies apēst ciankāliju (grūti saprast, kāpēc nav vēl noticis atentāts, vai arī par to īpaši nerunā), bet to nav iespējams izdarīt bez brutālas visas valsts pazemošanas (skat. Vācija 1945. gadā). Protams, ka sankcijas nestrādās. Iedarbīgākais būtu sastumt visu NATO tur iekšā un šaut vēl pa Krieviju no savām bāzēm, bet jūs taču saprotat, kuri objekti tad kļūs par nākamo Krievijas raķešu mērķi. Un nav tā, ka netrāpīs civilajiem.
(Reply) (Parent) (Link)