14 December 2020 @ 03:07 pm
 
esmu salīdzinoši mierā ar apkārtējo situāciju: jūtu līdz veselības sistēmas problēmām, bet tās mani nesatrauc un nedara raizes. dzīvosim, redzēsim un cerēsim uz labāko - apmēram tā.
bet
vakar vakarā izlasīju par lietuvas stingro lokdaunu un sajutos neomulīgi. tā tramīgi. oij, kā negribētos tādu piedzīvot pie mums. un ne jau tāpēc, ka es nepiekristu situācijas nopietnībai, neatbalstītu stingrus mērus vai tas kaut kā nenormāli čakarētu manu dzīvi, nē, bet tur ir kas neomulīgs.

ļoti neomulīgs.
 
 
( Post a new comment )
[info]polija on December 14th, 2020 - 06:39 pm
mēs pagaidāma rī katru nedēļas nogali turpinām kkur braukt - uz pilsētām, uz mežiem, bet mēs vazājamies riņķi ar kājām, ar velo, meklējam savas geokastītes un nekādos veikalos, restorānos, utt.. netusējam, nedrūzmējamies. Ja galīgi kkur paika beigusies, kko nopērku kkur, bet tas reti.
Katrā ziņā tā pati pierīga tā izmalta, ka vairs negribas. Plus teiksim braucot ārpus rīgas, patīk, ka var izbraukāt ar vilcienu - tur brīvdienās cilvēku maz, es vēl logu attaisu, lai gaiss būtu, ja nav. Ja piegriež, ka tikai tāpat ārā var iet tad nu kur mēs ar velo aizbrauksim vai kājām. Nav te nekā tuvu mājai - pat normāla meža nav :D A pie Daugavas promenādē brīvdienās vairāk cilvēku nekā jebkurā veikalā.
Vnk besī, ka to idiotu dēļ, kuri ierobežojums nejēdz ievērot, "netic covidam" utt., cieš visi. Tur tiešām rodas slepkavnieciskas domas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on December 14th, 2020 - 08:47 pm
jā, arī tas, ka pierīga apnikusi :)

Bet labi, es te hipotētiski dusmojos, jo mums ir īpašums citā novadā, uz to drīkstētu braukt.
(Reply) (Parent) (Link)