30 November 2020 @ 03:24 pm
 
vienīgais veids, kā mūsu ģimene silda ekonomiku, ir take-away kafijas.
tad nu pirms kāda mēneša izlēmu sildīt arī zobārstniecību ar veco plombju nomaiņu un gudrības zobu raušanu (tas gan vēl priekšā). forši. mans zobārsts ir jauns un tāds stilīgs. es dažkārt aizdomājos, vai viņš ir nokniebies ar visām zobārstniecības māsiņām vai tikai ar dažām.
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on November 30th, 2020 - 03:47 pm
:D
(Reply) (Link)
[info]polija on November 30th, 2020 - 09:24 pm
sabojājušies zobi zem plombēm?
es vispār šito nesaprotu - no vienas puses visi saka, ka jāmaina ik pa laikam, no otras - aizej pie zobārsta, visu izčamda un pasaka, viss labi, rtg pasaka, ka viss labi. Tad es pasaku, ka man šķiet, ka tur nav vis kkas labi. Sāk čamdīt un atrodas, ka kkāda baltā plome kritīs drīz laukā. A blakus sudraba, ko domāju, ka tā tur ķeras, esot erfekta.
Un tād vienā brīdī zem tām perfektajām plombēm vnk nolūzt zobs, jo izrādās, ka kkas tomēr nav bijis baigi labi :(
Kā zināt, kuros gadījumos mainīt tās plombes, lai nesanāk, ka apakšā viss slikti. Bet kuros nemainīt - jo pie katras pārlikšanas tak jānourbj arī dzīvais zobs drusku nost...
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on December 1st, 2020 - 12:10 pm
Es pagaidām ticu savam zobārstam un rtg. Nav bijuši kļūmīgi soļi. Bet sudraba vecās plombes mainīsim eniveizā rindas kārtībā, jo viņas man visas vecas - gadi 15.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on December 2nd, 2020 - 10:09 am
nujā - tieši par šo prasīju tikko SI zobārstei. viņa teica, ka nē, nevajagot mainīt tās sudraba, ja nav problēmu :D :D Jo zem tām pārsvarā viss izskatoties krietni labāk nekā zem baltajām.. Man jau arī visas vecas. Mazāk kā 10 gadi tur toč nav nevienai. Arī šķiet kādi gadi 13+ lielākajai daļai. Vai pat vēl vairāk..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on December 2nd, 2020 - 10:55 am
bet es lēnītēm mainīšu, jo parasti, kad ir kādas problēmas, tad tieši pie tām plombēm. un būs vismaz smukāk!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on December 3rd, 2020 - 11:58 am
ā nu ja tev tā -, tad protams. Man vnk tikko ar šitā sanāca - kkādā šķirbā ķeras zobu diegs, šķiet, ka sčas lidos plombe. Izpētu tur visu - skaidrs, ka tur tā sudraba vecā, jāmaina nost. Tikšu no vienas sudraba vaļā. Zobārste nočeko, uztaisa RTG un izrādās, ka sudraba ir perfekta. Blakus viena baltā - tā taisās lidot laukā un ķeras.. :D Nu tad to balto arī nomainīja, sudraba atstāja :D
(Reply) (Parent) (Link)