04 November 2020 @ 03:54 pm
ko es nesaprotu?  
kāpēc jūs baida ārkārtas situācijas izsludināšana? vai tas vnk nav veids, kā ātrāk valdībai pieņemt lēmumus, pamatot dīkstāves pabalstus, pieēram, vai operatīvi reaģēt uz notiekošo? ārkārtas situācija kā tāda taču nedefinē ierobežojumus.
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on November 4th, 2020 - 05:07 pm
mēs tomēr runājam paralēli. Pandēmija visu noved dirsā, tas skaidrs, visiem slikti un man un man apkārt arī. Bet es ne par to - es neredzu atšķirību starp šodienu, kad nav ārkārtas situācijas, un rītdienu, kad varētu būt tāda. es tiešām šo jautājumu uzdodu no likumu puses. Un arī saņēmu atbildes, piemēram, par forsmažoru regulējumu.

man liekas, ka, ja visi viens uz otru šauj un mirst, tad nekas nemainās, ja kāds “bruņotu konfliktiņu” atklāti nosauc par karu. jo mums IR idejiski ārkārtas situācija jau visu gadu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
 Stiller Ozean[info]klusais_okeans on November 4th, 2020 - 07:27 pm
es atbildēju uz jautājumu "kāpēc baida" - mani nebaida, mani skar mazāk un vispār domāju, ka pareizi dara, bet ārkārtas situācijas ļoti konkrētie ierobežojumi ļoti konkrēti ietekmēs daudzas nozares - tā jau nebūs tikai "nosaukuma maiņa", rebrendings
(Reply) (Parent) (Link)