09 October 2020 @ 04:00 pm
 
no vienas puses - man ir pilnīgi vienalga par situāciju ar vīrusu. dzīvošana ar zīdaini jau ir savā ziņā pašizolācija.
no otras puses - dzīvošana ar zīdaini jau ir savā ziņā pašizolācija, un vēl papildus no ārpuses tādu negribas. kur mani brančiņi, muzeji un pasākumi, lai baudītu bērnkopību?

resp., esmu satraukusies, ka šis vīrusstāvoklis padarīs lielisko maza bērna pirmo pusgadu (miers un rati un ilgi miegi) par skumju mājāssēdēšanu. to, protams, pastiprina arī gadalaiks. es te biju pieradusi, ka bērns ir apvēlies tieši uz pavasari, putniem, āra terasēm un sauli.
tagad bērns būs apvēlies uz karantīnu, tumšu slapju āru un izmirušu sociālo vidi.
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on October 9th, 2020 - 05:11 pm
staigāt ar ratiem ilgi un tālu ir tikai pirmā bērna ikdiena :) man te 1g8m var iet ilgi, bet ne tālu.
man arī nav obligāta tarkšķēšana, bet drīzāk vides maiņa. Tāpēc minēju muzejus. Un brančus, jo taču paštaisīts ēdiens reiz apriebjas. Utt utt
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on October 9th, 2020 - 07:11 pm
Tas 1 un 8 bd neiet? Teorētiski jau tak var noekipēties aizsargmaskā un ar dezinfekcijas līdzekļiem un doties visur kur, tikai nu vēlams tur kur ir reāli kaut kādu distanci ievērot. Es domāju, ka šobrīd visu centīsies noturēt vaļā cik vien ilgi varēs, bet cik ilgi varēs gan diemžēl ir atkarīgs no cilvēku veselā saprāta (kā arī kontroles apmēriem par jau esošo ierobežojumu ievērošanu).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on October 10th, 2020 - 01:43 am
nu redz, nevar doties visur - bija mums ieplānots bērnu maratons, piemēram. nākamajā nedēļas nogalē Lupatiņu pirmizrāde, nevar saprast jā/nē, utt

(neiet bd, man ir sajūta, ka, ja apstākļi ļauj, līdz 2g9m vislabāk ir iztikt bez dārziņa)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on October 10th, 2020 - 06:28 am
nu tad neko, tad "jāmocās".. :)
Bet nu apbrīnoju tāpat Tavu spēju/vēlmi ar abiem reizē kkur doties. Jo nu draudzenei ar nesen (pavasarī) piedzima bēbis. Viena bez vīra viņa šķiet vairs nesataisās nekur, jo nu, kad varētu kaut vai iziet laukā ar sīko, vecāko meitu (4-5 gadi) nevar normāli piedabūt saģērbties, sākas visādi vipendroni. No septembra palaida uz citu bd, ar vienu sīko kaut ko jau vismaz dara. Bet nu, ja vēl tāda vecumu starpība, tad tur vēl grūtāk.
(Reply) (Parent) (Link)