29 August 2020 @ 10:15 pm
 
re kā, salīdzinoši maza daļa sabiedrības domā par pilsētas pārvaldību.

un tas varbūt ir labi - stipri vairāk kā puse no mums ir pietiekami situēti un apmierināti, lai mūs neuztrauktu pilsētas sociāla politika, sabiedriskais transports vai apmaksāts bērnudārzs. un es bez ironijas.
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on August 30th, 2020 - 10:39 am
nu bet, labi, risina paši, bet no vietvaras nāk visas brīvpusdienas, transports, noasfaltēta ķengaraga promenāde. bedres un tā.

manuprāt, tie, kas var savas problēmas risināt paši, arī ir tā pārticīgā daļa. viņiem ir iespējas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
helvetica[info]helvetica on August 30th, 2020 - 10:44 am
es domāju, ka tur trūkst jebkādas saprašanas, kā vietvara ietekmē to, kas ļaudim nonāk lietošanā. Varbūt tā ir "valdība" (Saeima), varbūt vēl kāds. Bērndārzi vairāk vai mazāk ir. Ceļi ar bedrītēm arī vairāk vai mazāk. Sabiedriskais transports nekad nav beidzis kursēt. Gaisma, siltums, ūdens. Tas viss vienmēr vairāk vai mazāk ir. Savas problēmas risina paši arī bomži. Tie cilvēki, kuri nemāk vai nezina, kā to risināšanā iesaistāma valsts vai pašvaldība, paļaujas uz saviem spēkiem. Un ar pārticību tur ne tuvu nav nekāda sakara.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 30th, 2020 - 10:48 am
priekšvēlēšanās no krievisko partiju puses skaļākie kliedzieni, kas pavadīja, nebalsojiet par trakajiem par/pro/na/jv/jkp, bija "viņi atņems brīvpusdienas!", "viņi paaugstinās braukšanas cenu!", "atņems pabalstus!", - tā kā ir svarīgi tomēr arī šie, sociālie instrumenti, kurus atpazīst kā vietvaras lietas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on August 30th, 2020 - 11:17 am
Nu nezinu, Burova partija liftos reklamēja savus labos darbus, nekāda baidēšana nenotika un cik nu pa logu dzirdēju, balsot neiešu, jo Ušaks tāpat nav sarakstā vai Burovs jau tāpat tiks, es labāk uz dāču vēl pēdējo reizīti
(Reply) (Parent) (Link)