03 August 2020 @ 04:40 pm
 
šodienas mājdzemdību visur esošo diskusiju sakarā nesaprotu, kā var darboties arguments "mājdzemdības gribu tāpēc, ka stacionārā neieinteresēta vecmāte", ja tiek salīdzināta bezmaksas un maksas medicīna.
 
 
( Post a new comment )
f[info]f on August 4th, 2020 - 08:41 am
acīmredzot tādām visapkārt nav kaudze ar zināmiem gadījumiem, kur grūtniecība bez sarežģījumiem, bet beigās tik un tā ķeizars. es dzīvē zinu tikai vienu (no tām, ar kurām +/- vienā laikā bijām stāvoklī), kura beigās piedzemdēja bez ķeizara. tu neskaities, jo tevi neesmu dzīvē redzējusi :))
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 4th, 2020 - 09:33 am
Wow!!! Man ir tikai viena draudzene ar neplānotu ķeizaru, visas citas (un to ir gana daudz) parastajā variantā. Ar vai bez sarežģījumiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on August 4th, 2020 - 11:55 am
Nu man it kā viss bija ok (ja neskaita, ka bērns spieda kkādu nervu tā, ka pastaigāt nevarēju pēdējos 4-5 mēnešus normāli), un beigās viss "dabiski", bet ar EA (izvēlējos paņemt pati pēc 4h rāpošanas pa sienu). Palātā bija beibe, kam bija grūtniecības laikā arī viss ok, bet bebis negribēja pats neko darīt, attiecīgi nomocījās dzn šķiet dauudz h un tāpat beigās ķeizars vienai paziņai ar pirmo līdzīgi. ar otro tad bija runa, ka, ja nesāksies līdz tam un tam, tad ķeizars. Sanāca arī ķeizars.
Vēl vienai paziņai bija līdzīgi. tā kā tiešām ja tā padomā ir pietiekami daudz situāciju, kad ir tie akūtie ķeizari.
Imho pirmās dzemdības tomēr mājās toč nevajadzētu. Bet nu jā - salīdzinājums arī, protams, "iespārda"
(Reply) (Parent) (Link)