20 January 2020 @ 04:47 pm
 
ā, un man ir jautājums!

mēs te gatavojamies tādam vienam garākam ceļojumam, tāpēc jau laikus domājam par to, kā laīt šādos ceļojumos lasīt. smagus grāmatu kalnus jau nevazās līdzi.
un
lai varētu iepazīties ar ceļojumu galamērķu valstīm, labprāt lasītu jau tagad attiecīgās uzziņas, vēstures un kultūras grāmatas. radās doma to visu iepirkt kindlē, lai šādu literatūru varētu tai ceļojumā arī ņemt līdzi.

un tātad: kāda ir labākā kindle? kad tādas pērk? (varbūt ir sezonālas atlaides, kuras vērts sagaidīt) kas ir svarīgie parametri?
varbūt labākā kindle NAV kindle? kā lasīt garos ceļojumos?
 
 
( Post a new comment )
barbala[info]barbala on January 20th, 2020 - 07:09 pm
Man ir Paperwhite, nu jau gados. Joprojām laba, baterija velk mēnesi, ja lasa un mūžību, ja nelasa, fomātus, ja patīk vai gadās paņemt zagtuvēs, var konvertēt. Divas labākās fīčas: absolūti tizlais, tātad, neesošais pārlūks tīmeklim un word cards, meklēto vārdiņu apguves spēle. Trešā- melnbalts, nav trokšņu, ir tikai frāmata.
(Reply) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on January 20th, 2020 - 07:11 pm
Ā, vannā arī ir bijusi un nekas, bet jaunās ir voterprūfas speciāli, tā fīča vannā-lasītmīļiem.
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on January 20th, 2020 - 10:00 pm
jā. man vajag to - tikai grāmata. man nekad nederētu kaut kas, kas mani vilinātu kādā citā internetveidīgā pasaulē. es vēl nevaru pierast pie domas, ka grāmata VISPĀR ir elektroniski :)
(Reply) (Parent) (Link)