atvase ([info]atvase) rakstīja,
@ 2016-12-04 13:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mazi bērni neēdot, ja?
Brokastis: kad no rīta ir izdzerta piena pudeles doza un ir mazliet paspēlēts apkārt, A. apķeras, ka varētu pabrokastot. Aiziet uz virtuvi, piebīda krēslu tur, kur augstu nolikti stāv virtuves piederumi (nažu dēļ), un paņem karoti (labi, ka ne nazi). Tad pārbīda krēslu pie plīts, noņem putras katlam vāku un sāk lietišķi kleksēt iekšā - ar karstu ūdeni aplietas auzu pārslas, kuras vēl nav ne apvārītas, ne arī piens vēl nav pieliets klāt. Mamma procesu pārķer un kleksēšana novirzās uz bļodiņu, lai paēstu "kā cilvēks". Putrā iekšā A. samet rupjmaizes gabalus, no kuriem lielāko daļu apēd.

Pusdienas: A. ārā sniegā laikam ir sabijis pārāk ilgi, sāk brēkt un raudāt un krist totālā histērijā par visu, kas nepāriet arī pie pusdienu galda. Ir ar mieru ēst dārzeņus, bet histēriski pieprasa, lai tur tiktu ielikts sviesta pikucis. Tā apēd divus sviesta pikučus tīrā veidā. Trešo nedabūn. Izēd gandrīz visu dārzeņu porciju.

Vakar bijām ciemos pie vecātēva uz vārdadienu. Dāvaniņu A. gan negribēja atdot vecamtēvam, taisījās pats paturēt.
Pirmo reizi pa ilgāku laiku apskatīja dzīvē dažus tuvākos radus. Ilgi gan skatīties negribēja, tāpēc tētim bija jāiet pastaigāties ar A. pa daudzīvokļu nama kāpņutelpu, tāda jau nekad tā pa īstam nav redzēta. Launagā ēda suši, vakariņās saēdās cepumus, pats ļoti apmierināts, ka var pateikt "cepu". Košļāja un sūkāja ingvera sukādes, tad teica "ass" un izspļāva, pēc tam prasīja nākamo ingvera gabaliņu un tā vairākas reizes. Vakara atrakcija: skatīties fotoaparātā un gaidīt, kad apžilbs acis.

+ Šīsnedēļas ziņas no dārziņa: A. pirms promiešanas pats sev novelk sandales un noliek vietā. Padod citiem bērniem viņu cimdiņus vai zābaciņus (pareizos, tos, kas ir tam bērnam).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?