atvase ([info]atvase) rakstīja,
ō, ja ir vēlme parunāt, labprāt parunāšu.
1) vispirms pārfrāzēšu savu iepriekšējo komentāru: laiks it kā ir, bet tas ir vakaros pēc 20.30, un es viņu neizmantoju īpaši iedvesmojoši, vai nu apguļos un aizmiegu, vai palasu delfus un cibu un tad jau ir pārāk vēls lai pasāktu kaut ko citu, vai nu aizbraucu iepirkties un pēc tam pakrītu gultā un aizmiegu, vai nu apātiski depresīvi pagurusi nespēkā guļu un skatos griestos, gala iznākums ir beigās tāds pats, pēc dēla aiziešanas gulēt es neko īpašu nedaru un tad aizmiegu. Laikam pa šo gadu uzkrājies tik liels nogurums, ka tagad joprojām nevaru viņu izgulēt.

2) ārste ir pavecāka flegmatiska, mierīga jauka kundzīte, un viņa ne par ko īpaši neiespringst un neko īpašu nedara, kā tikai nosver un nomēra, un pasauc māsiņu, kad vajag potes. Kuriozi, ka tieši pašos pirmajos 2 mēnešos viņa kaut ko norādīja uz svaru, teica, lai nebarojot biežāk par 2h (kas manuprāt, cenšanās to ievērot pirmajos mēnešos bija vēl viens faktors, kas man izjauca visu krūts pasākumu un radīja lielu stresu, un kā vēlāk man radās aizdomas, tā ir novecojusi pieeja zīdaiņu barošanā), teica, ka ja daudz ēdīs tad vēlāk pieradīs būt rijīgs un būs pārbarošanas risks, bet pēc tam vēlākajos mēnešos, kad biju jau pārgājusi uz maisījumu un stūmu viņu iekšā lielos apjomos, ārste tik paskatās saka, ir ok, svars pieaug, tātad atvase aug un attīstās, pēc izskata tāds proporcionāls, pienāciet pēc mēneša lūdzu. Un ja viņa man darītu kaut ko tādu kā tavējā ārste, es laikam nojūgtos vai vienkārši to neievērotu - es neredzu nekādas iespējas, kā varētu nedot bērnam ēst tad kad viņš grib, tāpat kā nevaru arī iestumt viņam neko tad, kad viņš negrib. Mūsu abu diena būtu pilna ar nenormālu stresu. Visi citi arī man saka, ka nav ko uztraukties, paaugsies, sāks skraidīt, svars nodzīsies pats. Un pēc skata jau A. nav nekāds resnulis, viņš tāds mīlīgs, ieapaļīgs, proporcionāls, tipa, nevis pārēdies "putijs" ar iekareniem uzpūstiem vaidziņiem, bet drīzāk tāds muskuļains spēka tips. Un re, pēdējā mēnesī svars nepavisam nav audzis, ceru, ka būs viss norm.
Un ja tu bērnu joprojām baro ar krūti, tad, cik esmu lasījusi pāris desmitos (simtos?!) izglītojošu materiālu, lai tas bērns ēd tik cik grib, nepārēdīsies.

3) zobu skaits pēdējos 2 mēnešos nav mainījies, ir 6 zobi, 4 augšā un 2 lejā. negulēšana, šķiet, nebija galvenokārt zobu dēļ, laikam tas bija tieši dēļ atkarības no pudeles. Tiklīdz atņēmu puedli pa naktīm, tā guļ diezgan labi. (midzinšana bez pudeles gan, protams, ir laikietilpīgāka).

4) jūtu līdzi par to negulēšanu, tas ir vienkārši briesmīgi. turies..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?