atvase ([info]atvase) rakstīja,
@ 2015-10-22 22:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mērījumi uz 8 mēnešiem
Svars 9,5 kg
Garums 74 cm (ārste pierakstīja 72,5 cm, jo A. uz galda briesmīgi spiedza un locījās)

Drēbju izmērs 74./80. (H&M rāpuļi un bodiji der 74., citi ražotāji jau 80. Vispār liekas, ka roku un kāju garums ir kā 74. izmēram, bet ķermenītis ir garāks, tāpēc daži rāpuļi un bodiji uz 74. vairs neder (spiež kājstarpē), neder arī dažu ražotāju 80. izmēra rāpuļi. Kas vispār tas ir par haosu ar bērnu izmēriem?? Kam lai vairs tic??? Katrs ražo pa savam.)

Cepures izmērs 48.

Rāpo briesmīgā ātrumā, rāpo pa trepēm uz augšu, pat pa ļoti stāvām trepēm, prot norāpot no lēzeniem sliekšņiem/pakāpieniem (kur satiekas dažāda augstuma grīdas) ar īpaši atstrādātu tehniku: pielien pie sliekšņa uz vēdera, uzmanīgi patausta ar vienu roku kamēr tā sasniedz apakšējo grīdu, tad noliek otru roku, un tad ātri aizrāpo tālāk.

Sēž visur, izņemot ratus, tur vienmēr uznāk kaut kāda ne-oma. Ēšanas krēsliņā sēž labi, bet ātri sāk garlaikoties.

Stāv, visur grib celties kājās, gultiņā, pie jebkuras mēbeles, pie cilvēku kājām, pie galdu kājām, pie vannas malas, uz aizvērta poda vāka u.tml.

Pašlaik nāk augšā sānos 2 zobi (pirmie apakšējie varen gari un smuki sen jau kā).

Pārtiek no piena maisījuma, zīdaiņu putras, dārzeņu biezeņiem, banāna, jebkā, bet joprojām haotiski viss notiek, tad karote, tad gabaliņi, tad pats grib ņemties. Vienubrīd bija ieviesies brokastis - putra, rīvēts ābols, pusdienas- dārzeņu biezenis, vakariņas - atlikušais biezenis un atkal putra, bet tagad pēdējās divās nedēļās tas viss izjuka, A. sāka pūst ēdienu laukā (it sevišķi putru), uz krēsliņa uznāk miegs, un vispār bieži slikts garastāvoklis vai vienkārši negribas ēst. Naktīs A. uzdzīvo, ļoti nemierīgi guļ, izlok kvantumu piena, bet par to atsevišķs stāsts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?