07 Septembris 2017 @ 15:47
 
Šeku-reku varat patestēties, lai noteiktu savu personības tipu Nenoliegšu, ka reti gadās redzēt tik precīzu aprakstu par īpašībām, kuras parasti citos rezultātos tika aizmirstas.

Ak, jā, esmu LOGISTICIAN ar savu darbaholismu un visam jābūt godīgi un pēc visiem priekšrakstiem, nav brīnums, ka šitā darba dezorganizētība mani ir izvedusi no visām robežām. Un kas jūs tādi esat par zvēriņiem?
 
 
( Post a new comment )
sickboy[info]sickboy on 15. Septembris 2017 - 03:33
Ir visaadi iedaliijumi... tev droshi vien arii ir beerniibas trauma, kad tev lika iekljauties uzstaadiijumiem un likaas, ka pret tevi izturas netaisni. Taa ir viena no 5 pamattraumaam. Taa rada perfekcionistus vai cilveekus, kas tiecas uz taisniigumu vai pareiziibu. Veel arii ir iedaliijums 4: 1)princese, 2)pelnrushkiite, 3)mamma, 4)briivmaaksliniece. Pelnrushkjiites sader ar labajiem puikaam - vinji abi daudz dara un ar lielu darba miilestiibu un atbildiibas sajuutu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Atheiste: wild[info]atheist on 15. Septembris 2017 - 10:46
Esmu manījusi tavos postos šo iedalījumu. Iespējams, ka tev ir taisnība par to perfekcionismu, bet varbūt ir kāds links, kur varu pati sevi pārbaudīt?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sickboy[info]sickboy on 15. Septembris 2017 - 12:43
Nee, ir graamata "5 traumas, kas neljauj buut pasham" (Liiza Burbo). Bet par to iedaliijumu 4 tipos neko siikaak nezinu. Dzirdeeju vienaa dziivajaa lekcijaa kaadaa ezoteeriskaa pasaakuma.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)