Asiize

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:01 pm: Bet kas ir tā Gundega Saulīte, viņa vienmēr ir bijusi, kur viņa raksta?

Comments

[User Picture]
From:[info]special_k
Date:April 2nd, 2013 - 08:07 pm
(Link)
pirmo reizi par tādu dzirdu, bet redz - ir viņai arī grāmata http://www.jr.lv/lv/veikals/prece/?shop_id=386612
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:April 2nd, 2013 - 09:28 pm
(Link)
joprojām neviens tā arī nepasaka, kas nebija ar to Daugavu kārtībā. vnk ridikilas -- recenzē cilvēki, kas nav redzējuši, bet tie, kas ir redzējuši, īsti nevar pateikt, arī Eihe pats ir izvairīgs un stāsta tikai par sekām. vai tiešām tajā pirmizrādē telpā nebija kāds, kurš varētu nosaukt pa punktiem, kas tur notika.
From:[info]asiize
Date:April 2nd, 2013 - 09:36 pm
(Link)
Nu tā Saulīte ir tipa laikam vienīgā "teātra kritiķe", kas ir redzējusi, viņa šodien 100 g kultūras vismaz no tādām pozīcijām runāja, un teica, ka nekas nelīmējās kopā, tas bija viņas galvenais arguments, tāpēc es mēģināju saprast, kas viņa ir, lai autoritatīvi komentētu. Pretī bija Meikšāns, kuram bija paticis. Bet varbūt Tu arī to visu redzēji. Vēl Viktors Jansons pārmeta to, ka tikai mūzika un koncertuzvedums un ka nav teātra.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:April 2nd, 2013 - 09:42 pm
(Link)
es redzēju, bet man skaidrāks netapa: kkas nelīmējās kopā, un Meikšānam patika (kas nav kompliments), kaut kādam vecam onkulim likās, ka laba ir tikai mūzika, un izrādi noņēma ar režisora piekrišanu, ļaujot viņam go green savā paša dārziņā. + Saulīte ieteica viņam naudu vairs nedot
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 3rd, 2013 - 10:13 am
(Link)
savulaik Saulīte bija Muzikālā teātra literāras daļas vadītāja,ar ko arī teātris beidzās.
From:[info]asiize
Date:April 3rd, 2013 - 10:22 am
(Link)
Tā ir tā pati operete?
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 3rd, 2013 - 10:27 am
(Link)
aha
[User Picture]
From:[info]maya
Date:April 3rd, 2013 - 11:54 am
(Link)
Saulīte redzēja ģenerālmēģinājumu (pieņemšanas izrād) , kur bija solītie 2 cēlieni un, kas bija slikts. Pēc kura Eihe un Evita nolēma, ka tādu nerādīs. Tad radošā komanda piedāvāja citu risinājumu. (es feisbukā aprakstīju, kāds tas bija). katrā agadījumā man ļoti patika. Un manā skatījumā tā bija precīzi uzbūvēta izrāde, kuras galvenā darbība noris skatītāju domās.

Problēma, manuprāt, bija tajā, ka komunicēts tika viens un skatītājs saņēma kaut ko citu. Sākot jau ar to, ka uz skatuves atgriežas vecā izrāde, kurā piedzima himna "saule, pērkons, daugava" un beidzot ar to, ka saņem programmiņu, kurā rakstīts, ka 2 cēlieni. Nu un tad izrāde beidzas, bet visi gaida, ka būs vēl.

Bet Jansona es nepiekrītu, ka nebija teātris...bija, bija tikai darbība bija ļoti minimāla, viss "Daugavas" mesidžs bija atmosfērā nevis naratīvā, mūzikas daudzums un temps sabalsojās ar ritmu, kādā skatītāji sastapa brīvības cīņās kritušo cilvēku vārdus vienu pēc otra, lēni, tā, lai tas cilvēks nostājas acu priekšā, paralli tādā fellīnī stilā, bet vienā kadrā pie bagātīga galda, kas stiepās no kulises līdz kulisei pieci aktieri visu izrādi ēda, ēda, ēda un tajā darbībā bija baigā enerģija + Skalbes Ziemeļmeitas teksti un operisks fināls.
From:[info]asiize
Date:April 3rd, 2013 - 12:34 pm
(Link)
skaidrs, tad tie vakardienas 100 g studijas viesi vispār runāja katrs par savu darbu
[User Picture]
From:[info]maya
Date:April 3rd, 2013 - 01:57 pm
(Link)
tieši tā...un tur feileris 100 gr. kultūras, jo viņi arī no Eihes intervijas bija izmontējuši, ka koleģiālā vienošanās par to, ka nevajag rādīt bija par ģenerāli. par to, ka nerādīs pirmizrādē redzēto izrādi, lēmums tika pieņemts bez eihes. bet raidījumā tika samontēts tā, ka sanāca, ka runa ir par pirmizrādes izrādi.
From:[info]asiize
Date:April 3rd, 2013 - 10:35 pm
(Link)
Tad pavirši veidots raidījums, tajā pirmizrādi redzējušo skatītāju viedokļu video KM valsts sekretāram Guntim Puķītim bija paraksts "Andris".
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:April 3rd, 2013 - 11:24 am
(Link)
ahā, nu varbūt tas Meikšāns nav nemaz tik sūdīgs :) thanks.
Powered by Sviesta Ciba