ashtray_heart ([info]ashtray_heart) rakstīja,
@ 2004-12-05 01:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:mi hi hi
Mūzika:placebo - commercial for levi

kaa leisija gaaja luukoties skaarletas un seijakoonna ziepeeshanos
reiz saulainaa dienaa kad puches zhuust, skaarleta devaas ziepeeties ar seijakoonnu. leisija, maita taada, vilkaas liidzi. skaarleta veel labi aceraas ka vinja beegot lai vinju nepamana ietriecaas shuupolees. kas iisniibaa bija dringjelis ar zubiraksu un totoriju no pomponas. taa vinjai, zeelitai, vaig. vaig jau liist liidz, ne? Obligaati! taa protams! leisijai jaazina viss ko skaarleta dara ziepeejoties un vinja zina arii to ko skaarleta izdariija pagaajushajaa pavasarii ar dmumuribu. taatad - ne vienmeer leisija maak skriet, citreiz vinja domaa ka nenormaali aatri teshaas, bet patiesiibaa iet nenormaali leenu. tas, tad bija arii par iemeeslu kaapeec skaarleta piekjeera leisiju izsekoshanaa - briidii kad peec leisijas pashas domaam vinja traki zhipriigi skreeja un naakamo izsekoshanas sleeptuvi, patiesiibaa vinja ljoti leenaam devaas kruuminju virzienaa
-ahaa! kas ta tas?? - noteica skaarleta. seijakoonns, kuram bija nezheeliigi slikta atminja, iepleta acis taa ka taas izksatiijaas peec diviem kartupelju katliem ar bumbuliishiem diebna viduu, jo vinjsh nespeeja atcereeties kur sho leeno dailjavu buutu maniijies ieprieksh... varbuut kaada kalijoonaa? kas lai to zin, jo vinja apceri paartrauca skaarletas izraisiiti leisijas bljaavieni.
-nee! tu tachu zini!? man ir alergjija pret rakjeteem! - breeca Lacy.
tachu skaarleta no kabataam un sapleestajaam apaksbikseem vilka aaraa rakjetes.
-taas tu visas tagad dabuusi miiljuminj sev. vareesi izbaudiit kaa ziburims. es tak asu miilja. - teica skaarleta un sprauda leisijai rakjetes tur tanii vietaa kas dzheniferai lopesai ir ljumiiigi liels, kas sastaav no 2 daivinjaam ( labaas un kreisaas), meedz smirdeet, izdod skanoshas gaazes, un tur kura patieso vaardu es nevaru rakstiit jo ja mamma izlasiis... ouch! logjiski nu leisija breeca taa ka pamodinaaja 7 ruukjiishus kuri saaka lamaat pamatiigi apmulsusho seijakoonnu. bet skaarleta kjeeraas pie seerkocinjiem un aizdedzinaaja strikjiishus kas karaajaas aaraa no leisjas. un shoreiz lesija patieshaam tesaas - ne tikai vinja taa domaaja - tesaas ar taadu mezhoniigi un aprauti demonstratiivu speeku, ka visi skatiijaas nenormaali atplestaam muteem (bet tam ir savi plusi - putniem bija kur ietaisitt savus fekaalijas) bet leisija!!! ak lesija tik traucaas debess zilgmees aizvien taalaaak, stipraak un dziljaaak. liidz notika tas - kur bijis kur ne, tieshi leisijas priekshaa (teishi leisijas celjaa ) atradaas MEENESS!!! loogjiski triecoties tanii dreikanu aatrumaa leisija ietriecaas teishi ar galvu meenesii, kursh peec trieciena gluzhi kaa emiilam (leenbergas) zupas teriine iespruuda galvaa, plaika un iespruuda uz leisjas galvas. satriecoties ar meenesi protams lidojuma aatrums samazinaajaas, ar laiku pat leisija plashajaas debesu zilgmees apstaajaas un tad peec 15,7348 atkal saaka draazties lejaa. taa nu vinja nesaas un nesaas un nesaas un nesaas un nesaas un nesaas un mani paarnjem baigaakais slinkums to visu aprakstiit siikaak. bet tomeer -logjiski vinja nonaaca liidz zemej, un briidii kad piezemeejaas, ar pakaljgalu, skaidrs ka tas kas bija vinjaa iesprausts ieskreeja riksiishiem beeriishiem taalaak pa vinjas trubaam. rakjete skreeja skreeja un tik murminaaja - es zinaaju ka radiishu sensaaciju, es zinaaju ka radiishu sensaaciju! bet tad leisija, kuras ausis bija aaraa no meeness, sadzirdeeja ka kaadi divi ziepeejas. un vai man shesinj! tie tak seijakoonns un skaarlet!
leisija bija tikusi vinjiem klaatu, tieshi tas bija shiis izsekoshanas meerkjis. tikai taada maziitinja nepatiikama detalaja - vinja jau neko neredzeeja, un lai gan ausis jau nebija iespruudushas meenesii, acis bija gan. un vinj NREDZEEJA ZIEPEESHANOS!!!!!!!!



(tas taa - prieksh saveejiem)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?